Haberler

Piyasanın “kurdu” Peter Brandt BTC sorusunu sordu, Michael Saylor’dan yanıt geldi: Biz HODL ediyoruz

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında “kurt” olarak da bilinen, finans sektörlerinde 47 yıllık trade tecrübesi bulunan Peter Brandt, kripto paralara olan yakınlığıyla da biliniyor. Peter Brandt her ne kadar MicroStrategy yönetim kurulu başkanı Michael Saylor gibi Bitcoin maksimalisti olmasa da kendisinin altın yatırımcısı Peter Schiff gibi Bitcoin düşmanı olmadığı da biliniyor. Zaman zaman Bitcoin ile ilgili yaptığı tahminlerle dikkat çeken Brandt, bu kez de Twitter üzerinden El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele ve Michael Saylor gibi isimlerle atıfta bulunan bir paylaşım yaptı.

PETER BRANDT’TEN İLGİNÇ SORU

Peter Brandtten Ilginc Soru

Peter Brandt, yaptığı paylaşımda, “Tamam dürüst olalım. 2021’de lazer gözleri filizlendiren kaç kişi tüm yıl boyunca satın aldığı her Bitcoin’in şu anda kaybedilen bir ticaret olacağına inanırdı? Kendimi de Ekim 2022’de Bitcoin’i 20 bin doların altında olduğunu tahmin edemeyecek biri olarak sayıyorum” sözlerini dile getirdi. Peter Brandt’ın bu paylaşımına, Bitcoin maksimalisti Michael Saylor’dan bir yanıt geldi.

MICHAEL SAYLOR’DAN YANIT GELDİ

Michael Saylor ise Brandt’e verdiği yanıtta, “Lazer gözler alternatif varlıklara olan etik, teknik ve ekonomik üstünlüğe dayalı olarak Bitcoin’e uzun vadeli bir yatırım anlamına gelir. Tüm büyük finansal varlık sınıfları geçen yıl boyunca ticaret kaybediyor. Bu yüzden ticaret yapmıyoruz, biz HODL ediyoruz” dedi.

HODL, bir varlığı uzun vade boyunca elde tutmak ve düşüş dönemlerinde bile varlığı elden çıkarmamak anlamına geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.