Altcoin Haberleri

Piyasanın yeni oyuncusu Aptos token kritik fiyata ulaşabilecek mi? Analist APT tahminlerini paylaştı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının en yeni oyuncularından biri olan Aptos (APT), hızlı bir fiyat düşüşünün ardından geçtiğimiz hafta neredeyse işlem görmeye başladığı seviyelere geri döndü. Layer 1 Blockchain Aptos token’ı, geçtiğimiz hafta piyasaya sürüldükten sonra çok ciddi bir yükseliş elde etmişti ve ardından neredeyse ilk fiyatına geri dönüş yaptı. CoinGecko verilerine göre APT, geçen haftanın en düşük fiyat seviyesi olan 6,75 dolar seviyesine göre yüzde 36 oranda yükseliş ile 9,1 dolar seviyesinin üzerine tırmandı. Ünlü analist Riyad Carey, APT token’a ilişkin tahmin ve analizlerini paylaştı.

ANALİST APT FİYATINDA YÜKSELİŞ BEKLİYOR

Aptos Coin

Analist Riyad Carey, sunduğu veriler ile APT token’ın piyasaya sürüldüğü fiyat olan 12 dolar seviyesine hızla yaklaştığını savundu. Bilindiği üzere APT 19 Ekim tarihinde yapılan lansman sonrasında kısa sürede Binance, Coinbase, FTX ve Huobi gibi kripto para borsalarında listelendi ve Carey söz konusu analizini paylaştığı sırada varlık 9 dolar civarında işlem görüyordu. Ünlü analist, varlığın fiyatının açılış fiyatını aşacağına inandığını dile getirdi.

ANALİST OLASI YÜKSELİŞ İÇİN ŞARTLARI SIRALADI

Riyad Carey, APT token ile ilgili açıklamasında, “APT’nin özellikle kripto paraların, hisse senelerinden daha iyi performans sergilemeye devam etmesi durumunda ve Aptos’un, DeFi veya NFT’lerde bir miktar faaliyet üretebilmesi durumunda açılış fiyatının üzerine çıkmasının kesinlikle mümkün olduğunu düşünüyorum” sözlerini dile getirdi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.