Bitcoin Haberleri

Popüler analist BTC yatırımcılarına seslendi: Büyük kırılmanın eşiğindeyiz, hazır mısınız?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son dönemlerde ortaya koyduğu volatilite ile düşüş eğiliminde kaldı. Gelen bu dalgalı fiyat hareketleri ile Eylül ayı genelinde negatif bölgede seyreden Bitcoin, Ekim ayı itibariyle bir kez daha 20 bin dolar barajını aşarak piyasada heyecanı artırdı. Ancak ünlü kripto para analisti Kaleo, Bitcoin ve hisse senedi piyasalarında görülen güçlenmenin üzerine, Bitcoin’de beklenmedik bir kırılma yaşanabileceği tahmininde bulundu.

“SADECE BİRKAÇ MİLİMETRE UZAKLIKTA”

Bitcoinn

Kripto para piyasalarının yakından tanıdığı analistlerden Kaleo, Twitter’da dile getirdiği tahmin ve analizlerinde, Bitcoin’in 4 kez kırmaya çalıştığı ancak yaklaşık bir yıldır kıramadığı düşen trend çizgisini aşmaya sadece birkaç milimetre uzaklıkta olduğunu ifade etti. Ünlü analiste göre aşırı miktarda açığa satışın (short) tasfiye olması ile ortaya çıkan ve yukarı yönlü fiyat hareketinde büyük artışın olduğu short squeeze görülebilir.

“BAŞKA BİR KIRILMANIN EŞİĞİNDEYİZ”

Ünlü analist, Bitcoin ve hisse senedi piyasası değerlendirmesinde, Bitcoin’i teknoloji devi Apple’ın hisse senedi APL ile karşılaştırdı. Kaleo’ya göre Bitcoin fiyatı APL’ye endekslendiğinde ayı trendlerinin net bir modeli ve ardından Bitcoin’deki volatil performans dikkat çekiyor. Kaleo açıklamasında, “Bitcoin ile liderlerin tüm piyasalardaki makro karşılaştırmalarına bakmaktan zevk alıyorum… Başka bir kırılmanın eşiğindeyiz, hazır mısınız?” sözlerini dile getirdi. Analiste göre Bitcoin bu kırılma ile birlikte aşırı performans sezonlarına girebilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan yorum ve tahminler, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.