Analiz

Bitcoin ve Ethereum Fiyat Analizi: BTC, ETH Destek ve Direnç Noktaları

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 7 Eylül tarihindeki flaş düşüşün peşinden toparlanma aşamasında işlem görüyor. BTC, yukarı yönlü bir kırılma sinyalleri verirken Ethereum (ETH)  tarafında ise belirsizlik sürüyor.

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, 43.000 dolarlık seviyenin görülmesinin peşinden altcoin rallisi ile 46.883 dolara kadar tırmanmıştı. Ancak BTC, 46.000 dolarlık fiyat bandına ulaşmasının akabinde istikrarlı bir düşüş trendi izledi. Lider, 44.705 dolarlık destek seviyesinin üstünde stabilizasyonu sağlarken yükseliş trendi işaretleri verdi.

Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi
Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi

Analistlere göre Bitcoin fiyatı, yükseliş öncesinde 41.461 dolar ila 39.147 dolarlık talep bölgesine gerileyebilir. Yatırımcıların bu potansiyel düşüşü göz önünde bulundurması tavsiyesinde bulunan analistler, 50.000 dolarlık ruhsal seviyenin aşılması için 46.833 barajının yıkılması gerektirme ettiğini işaret etti. Diğer taraftan BTC fiyatı 41.461 dolar ila 39.147 dolarlık talep bölgesindeki testini başarısızlıkla tamamlarsa 39.147 doların altında bir kapanış yaşanabilir. Bu hareket yükseliş görünümünü geçersiz kıldığı şeklinde düşüşü derinleştirebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi

Lider altcoin Ethereum (ETH),  güçlü bir fiyat hareketi sinyali vermiyor. ETH, 3.223 dolar ila 3.429 dolar arasındaki fiyat bandında konsolidasyon aşaması geçiriyor. Bununla birlikte uzmanlara göre BTC’den değişik olarak Ethereum’un 3.011 dolara kadar mühim destek noktaları bulunuyor. Yatırımcıların yükseliş trendini tetiklemek adına 3.429 dolarlık direnci aşması gerekiyor.

Ethereum (Eth) Fiyat Analizi
Ethereum (Eth) Fiyat Analizi

Bununla birlikte 3.524 dolarlık seviyenin direnç noktasından destek alanına çevrilmesi yeni bir ralliyi başlatabilir. Böyle bir fiyat hareketi ETH’nin 4.000 dolara tırmanma yolundaki en mühim duraklarından olacaktır. Öte taraftan ETH’nin 3.429 doları başarıyla aşamaması durumunda yükseliş momentumu darbe yiyecektir. ETH adına kayıpları

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.