Bitcoin Haberleri

Popüler Analistin, Bitcoin Tahmini: “100 Bin Dolar Beklentisi Çok Hızlı Gerçekleşebilir”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler analist Anthony Pompliano, Bitcoin fiyatının 2021 senesinde inanılmaz döngüye gireceğini kaydetti.

Lider kripto para birimi Bitcoin, 50.000 dolarlık ruhsal seviyeyi aştı. Temmuz ortasından bu yana %50’nin üstünde artışla mükemmel bir ralliye imza atan BTC, 60.000 dolar hedefinin önünü açtı. Bitcoin’in boğa koşusu, finans düzenleyicilerinin engellerine karşı gelmiş olarak trendini korumayı başardı.

Usta Analistin Yorumları

Lider kripto para Bitcoin, %44’e yakın bir piyasa hakimiyetine haiz konumda ve rallisine devam ediyor. Pomp Investments’tan Anthony Pompliano, Bitcoin fiyatı 2021 senesinde inanılmaz döngüye gireceğini kaydetti. CNBC’ye verdiği röportajda Pomp, şunları aktardı:

Yıl sonuna kadar oldukça süratli bir ralli göreceğiz.

Popüler analist Pomp, örnek olarak 2017 Bitcoin rallisine işaret etti ve boğa koşusu esnasında BTC fiyatının 20 günden daha kısa bir sürede 10.000 dolardan 20.000 dolara çıktığını hatırlattı. Hatta tecrübeli analist, 50.000 dolar baz alındığında Bitcoin fiyatının kısa sürede 100.000 dolara ulaşacağını öngördü.

Lider kripto para, gün içinde 50.400 dolara dokunarak toparlanma evresinde büyük kısmı geride bıraktı. 64.863 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan BTC, bu seviyenin tekrardan görülmesi adına 50.000 dolarlık fiyat bandını aşmaya çalışacak. Kripto para piyasasının amiral gemisinin ilk olarak 53.000 dolar ila 55.000 dolar arasındaki direnç bölgesini yerle bir etmesi gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bitcoin 2021 Yılı Sonu Hedefi Nedir?

Finansal Düzenleyici Kasırgası

Bitcoin, bu yıl bir finans otoriteleri kasırgasına tanık oldu. ABD’li milletvekilleri kripto vergisi oalrak adlandırılan bir altyapı faturasının parçası olarak endüstriyi hedef aldı. Blockchain Derneği’nin genel müdürü Kristin Smith, kripto düzenlemeleri hakkında görüşlerini aktarırken derhal derhal bu operasyonun gerçekleşmediğini belirtti.

Kripto para endüstrisinin oldukca süratli şekilde benimsenmesi ve Capitol Hill’deki oylamanın ortasında sesini duyurmaya çalışmasıyla kriptonun “politik süper gücü” ortaya çıktı. Smith, yasa koyucuların dijital varlıklardan gelir elde etmek istediklerini “oldukça yüksek düzeyde” cesaret verici bir işaret olarak yorumladı. Blockchain Derneği yöneticisi, kripto endüstrisinin düzenleyici cephede iyi netice alacağına inanıyor. Bu senaryo gerçekleşirse Bitcoin ve kripto para piyasası, yeni bir yükseliş evresine adım atabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.