HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

RCD Espanyol, Kripto Para Ödemelerini Kabul Eden İlk İspanyol Kulübü Oluyor!

RCD Espanyol futbol kulübü, taraftarların kripto para kullanarak bilet satın almalarına izin vermek için Crypto Snack ile ortaklık kurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

RCD Espanyol futbol kulübü, taraftarların kripto para kullanarak bilet satın almalarına izin vermek için Crypto Snack ile ortaklık kurdu.

Katalan futbol kulübü, maç biletleri, ürünler, yiyecek ve içecek için ödeme olarak birden fazla kripto para kabul edecek. Anlaşma sonraki La Liga sezonunun başlangıcından itibaren (Ağustos 2022) geçerli olacak.

RCD Espanyol, Kripto Para Ödemelerini Kabul Ediyor

Son dnemlerde dijital varlıklar ve futbol endüstrisi yakın bir bağlantı kurdu. Dünyanın dört bir yanından çok sayıda kulüp, kripto para şirketleriyle işbirliklerini duyurdu, kripto para borsalarını sponsor olarak tanıttı veya bir ödeme aracı olarak kripto para kabul etti.

La Liga ise henüz sektöre aktif olarak yatırım yapmamıştır. Bir basın açıklamasına göre, bu yaz RCD Espanyol taraftarlarının maçlar sırasında Bitcoin ve diğer dijital varlıkları kullanarak bilet, yiyecek ve içecek için ödeme yapmasına izin verdiğinde bu eğilim değişecek. Bunu yapmak için kulüp, Barcelona ve Estonya’da bulunan bir finansal uygulama olan Crypto Snack ile işbirliği yaptı.

RCD Espanyol CEO’su Mao Ye Wu, ortaklığın “saha içinde ve dışında büyük avantajlar” sağlayacağına ve futbolseverlere maça giderken daha fazla seçenek sunacağına inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.