HaberlerMetaverse Haberleri

Real Madrid Ve Barcelona’dan Ortak Metaverse Hamlesi!

İki İspanyol futbol takımı olan Real Madrid CF ve FC Barcelona, ortak b kripto para birimi ve metaverse için  ortaklık kurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Real Madrid ve Barcelona’dan ortak Metaverse hamlesi. İki İspanyol futbol takımı olan Real Madrid CF ve FC Barcelona, ortak b kripto para birimi ve metaverse için  ortaklık kurdu.

2022’nin ikinci çeyreğinde hacimdeki düşüşe rağmen, bir önceki yıl işlem hacmi maksimumunu gören metaverse’ler ve NFT’ler talep görüyor. Dünya çapındaki şirketler, markalar ve ünlüler, blockchain ile ilgili ürünler geliştirerek dahil oluyor.

Barcelona ve Real Madrid Metaverse’e Katılıyor

Finbold’da bildirildiği üzere, ticari marka avukatı Mike Kondoudis’in tweetine göre Real Madrid ve Barcelona birleşik bir ticari marka tescili sundu.

Mike Kondoudis’in tweetine göre İspanyol futbol takımları FC Barcelona ve Real Madrid, aşağıdakilerle ilgili ortak bir ticari marka başvurusunda bulundu.

 

5 Ağustos’ta El Clásico rakipleri sanal gerçeklik oyunları, sanal ayakkabılar, giysiler ve başlıklar ile kripto para birimi işlem yönetimi yazılımı oluşturmak için bağlantı kurmaya karar verdi.

Bu arada, bu iki futbol devleri hızla genişleyen NFT ve metaverse alemlerine katılan tek kulüpler değil değil. Temmuz ayı başlarında İngiliz futbol kulübü Crystal Palace tarafından arması için  ticari marka başvurusu da yapıldı. Bu uygulama NFT’leri, kripto para birimlerini, kripto borsalarını, sanal kıyafetleri, spor kıyafetlerini ve daha fazlasını kapsıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.