Borsa HaberleriHaberlerTüm Haberler

DCG’ye Ait Kripto Borsasının Yöneticisinden Ayrılık Kararı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Digital Currency Group’un (DCG) kripto para borsası Luno, kurucusu ve CTO’sunun istifa ettiğini duyurdu.

Terra, Three Arrows Capital ve en son FTX‘in başarısızlıkları kripto para piyasasını sarstı, ancak son aylarda kripto firmaları birçok yönetici liderlik değişikliği gerçekleştirdi.

Şirkette on bir yıl geçirdikten sonra, kripto para borsası Luno’nun kurucusu ve baş teknoloji sorumlusu Timothy Stranex, kişisel projeler üzerinde çalışmak üzere Aralık ayında ihtiyatlı bir şekilde istifa etti.

Bir şirket temsilcisi, mühendislikten sorumlu eski başkan yardımcısı Simon Ince’nin yılın başından beri CTO olarak görev yaptığını doğruladı.

Ince tarafından The Block’a şu bilgiler verildi:

Ay başında yeni CTO olarak atandım ve dünya genelindeki 10 milyon müşterimiz için güvenli ve güvenilir bir deneyim sunan basit ve sezgisel bir uygulama geliştirmeye devam ederken Luno’nun küresel mühendislik ekibine liderlik edeceğim. Luno bu deneyimi geliştirmek için yeni ürünler keşfedip yenilikler yaparken, biz de başarı için mühendislik ekibimizin yeteneklerini geliştirmeye devam edeceğiz.

Eylül 2020’de Londra merkezli şirket, kripto para birimi grubu Digital Currency Group tarafından satın alındı. Başka bir DCG yan kuruluşu olan Genesis Global Capital şu anda iflas ilan etmeye hazırlanıyor ve alacaklılar ve şirket önceden hazırlanmış bir plan üzerinde görüşüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.