Altcoin HaberleriHaberler

Ripple Avukatları: SEC İle Anlaşma Planımız Yok!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Medyada konuşulanlar ve Ripple şirketinin yapmış olduğu açıklamalar, firmanın SEC ile anlaşmak istemediğini doğrular özellikte. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden davanın ortasında, Ripple avukatlarının, SEC gözlemcisi ile anlaşma planlarının olmadığını söylediği bildirildi.

Ripple: SEC İle Anlaşma Planımız Yok

ABD’li gazeteci Charles Gasparino, Ripple’ın hukuk ekibinin, davayı ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile çözme planı olmadığını duyurdu.  SEC, geçen yıl Aralık ayındaki XRP satışı sebebiyle Ripple Labs’a, CEO Brad Garlinghouse’a ve kurucu ortağı Chris Larsen’e dava açtı. Ocak ayında Garlinghouse’a, Ripple’ın neden SEC ile anlaşmadığı soruldu. CEO mevzuya ilişkin fazlaca kısa bir açıklama yapmış oldu:

“Özele girmek istemiyorum, sadece şunu söyleyebilirim ki XRP topluluğunun yeniliklere devam edebilmesi ve yatırımcıların korunması için bu problemi çözmeye çalışıyoruz.”

XRP Yatırımcıları, Yeni SEC Başkanından Umutlu

Ripple destekçileri, yeni SEC başkanı Gary Gensler’in XRP davasını düşüreceğini umuyor. Eski SEC Başkanı Jay Clayton ile de, bir çıkar çatışması söz mevzusu bulunduğunu iddia ediyorlar.

ABD Senatosu Bankacılık Komitesi’nin geçen haftaki duruşmasında, Bitcoin yanlısı Senatör Cynthia Lummis, Gary Gensler’a “Sorumlu inovasyonu destekliyor musunuz?” şeklinde bir sual yöneltti. Gensler, bu soruya anında yanıt verdi: “Kesinlikle destekliyorum. İnovasyon, ekonomik aktiviteyi arttırır ve daha da önemlisi, çoğumuzun hayatında daha iyi fırsatlar yaratır.” SEC başkanı ek olarak Satoshi Nakamoto’nun yeniliğinin de gerçek olduğuna inandığını söylemiş oldu. Blok zinciri teknolojisinin, finans ve para alanlarındaki değişimlere bir katalizör görevi gördüğünü ve ilerde de görebileceğini düşündüğünü ekledi.

SEC’nin, XRP üstünden Ripple Labs ve yöneticilerine karşı açmış olduğu davayı düşürüp düşürmeyeceği, ileriki zamanlarda net bir halde anlaşılacaktır. Ancak Ripple tarafınca gelen açıklamalar, firmanın herhangi bir antak kalma yapmak istemediği yönünde.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.