HaberlerKripto Rehber

Ripple CEO’su Kripto Düzenlemeleri Konusunda Umutlu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple CEO’su sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada kripto para birimi kurallarına ilişkin iyimserliğinin altını çizdi.

İşletmeler, küresel düzenleyici standartların bulunmamasının bir sonucu olarak daha az engelle karşılaşan ülkelere taşınıyor. Ancak bazen kuralları çiğnemek felaketle sonuçlanabilir. Bu, FTX ile Bahamalar arasındaki bağlantıda görüldü. Düzenleyicilerin FTX çöküşünün ardından kripto üzerinde baskı kurmaya çağırdığı düşünülürse, 2023’ün kripto para biriminin düzenlenmesinde bir dönüm noktası olup olmayacağı belirsiz.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, attığı bir tweet’e göre, 2023 yılına kadar ABD’de kripto para birimleri için düzenleyici kesinlik oluşturma olasılığı konusunda iyimser duruyor.

Garlinghouse, 118. Kongre’nin ilk gününde yaptığı konuşmada Menkul Kıymetler Berraklık Yasası, Yatırımcılar ve Dijital Varlıklar için Kripto Para Kolaylaştırma Yasası (RFIA) ve Dijital Varlıklar için Netleştirme Yasası gibi önlemlerden bahsetti.

Şimdiye kadar hiçbir fatura herkesin beklentilerini karşılamamış olsa da, Garlinghouse bunun bir engelden çok bir fırsat olduğunu düşünüyor. Bu fikirler, Kongre’deki görüşmeler için bir sıçrama tahtasından daha fazlası olabilir.

Garlinghouse, Singapur, AB, Brezilya ve Japonya da dahil olmak üzere diğer ülkelerin mevzuat ve düzenleme açısından ABD’dekilerden daha gelişmiş kripto çerçeveleri geliştirdiğine dikkat çekti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.