Haberler

Ripple SEC’e Karşı: Bu Hafta Ripple Davasında Önemli Kararlar mı Bekleniyor?

Ripple ve SEC davası iyi bir hızda gelişiyor ve bu hafta birkaç önemli karar bekleniyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hukuk uzmanları, bu davanın kararlarının sonunda belirli belirteçlerin doğası hakkındaki yanlış anlaşılmayı gidereceğine ve gelecekteki düzenlemeler için bir temel oluşturacağına inanıyor. SEC Vs XRP davası, SEC tarafından yapılan soruşturmada olası boşlukları açığa çıkarıyor.

Bu hafta mahkeme şu konularda birden fazla karar görebilir:

SEC’in Hinman e-postalarının yeniden gözden geçirilmesi talebi
Garlinghouse’un kendisi ve ardından SEC Komiseri Roisman arasında yapılan 2018 tarihli bir toplantıdan Estabrook Notes’u açıklayan yanıtı.

Hinman e-postalarının yeniden değerlendirilmesi

SEC, mahkemeden Bill Hinman tarafından yapılan 14 Haziran 2018 tarihli bir konuşmanın temiz bir taslağıyla ilgili önceki kararını yeniden gözden geçirmesini istedi. Komisyon, bu tür tüm belgelerin DPP tarafından korunduğuna inanmaktadır. Ancak hakim buna inanmıyor.

SEC’in inandığı şey, mahkemenin kararını, sanıkların vurgulamayı tercih ettiği tek bir belge üzerinde verdiğidir. Mahkeme, Hinman’ın konuşmasının taslağını ekleyen diğer 67 e-postayı dikkate almadı.

Estabrook notlarının açıklanması

Ripple’ın Brad Garlinghouse’un SEC’in muhalefetine yönelik önergesine ilişkin bir karar, çok beklenen bir karardır. İki nottan sonraki davada belirli bir delil olarak adlandırılıyor.

SEC, Ripple’ın “Estabrook notlarının” ifşa edilmesini isteyen hareketine itiraz etti. Bunlar, eski SEC Komiseri Elad Roisman ile Ripple CEO’su arasında 9 Kasım 2018’de, komisyonun XRP tokeninin bir menkul kıymet olduğunu iddia etmesinden önce gerçekleşen toplantının notları.

Notlar, Garlinghouse’un XRP token satışlarının kayıt dışı menkul kıymetler olup olmadığını bilip bilmediğine karar verecek. Bununla birlikte, davadaki Kararların şimdiye kadar birçok kripto para biriminin doğasına karar vermeye giden bir yol olduğu kanıtlanmıştır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.