Altcoin HaberleriHaberler

Robinhood CEO’sundan Dogecoin’e Rekabet Etmesi Değişiklik Tavsiyesi!

Robinhood CEO'su Vlad Tenev, Dogecoin'in (DOGE) internetin ve insanların para birimi olmasına yardımcı olabilecek birkaç değişiklik önerdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Robinhood CEO‘su Vlad Tenev, Dogecoin‘in (DOGE) internetin ve insanların para birimi olmasına yardımcı olabilecek birkaç değişiklik önerdi.

35 yaşındaki yönetici, meme kripto para biriminin genel popülerlik kazanması için işlem ücretlerinin “yok olacak kadar küçük” olması gerektiğini savunuyor. Geçen Kasım ayında Dogecoin Core 1.14.5’e yükseltme işlemi, işlem maliyetlerinde önemli bir düşüşle sonuçlandı. Tenev’in işaret ettiği gibi, bu, onu her işlemde genellikle %3’e kadar ücret alan geleneksel kart ağlarına göre çok daha uygun maliyetli bir alternatif haline getiriyor.

Robinhood CEO’su ayrıca blok süresinin sadece on saniyeye düşürülmesi gerektiğini savunuyor. Dogecoin bu şekilde Visa ve diğer kart ağlarıyla rekabet edebilecektir. Ancak Tenev, madencilerin fikir birliği oluşturmak için çok fazla enerji harcamasına gerek kalmaması için blok zamanının çok hızlı olmaması gerektiğini de düşünüyor.

Robinhood Ceo’sundan Dogecoin'E Rekabet Etmesi Değişiklik Tavsiyesi!
Robinhood Ceo’sundan Dogecoin’E Rekabet Etmesi Değişiklik Tavsiyesi!

Tenev, Dogecoin’in blok boyutunun 10 gigabayta (GB) yükseltilmesini tavsiye ederek Bitcoin parodisinin çok sayıda işlemi gerçekleştirmesine izin vereceğini belirtti. Blok boyutunu yükseltmeye karşı temel argümanlardan biri, tam bir düğümü çalıştırmak pahalı teknolojinin kullanılmasını gerektireceğinden, nihayetinde daha fazla merkezileşmeye yol açacağıdır. Tenev ise bunun makul bir senaryo olduğunu düşünüyor.

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, web altyapısının Dogecoin’i hızlandıracak kadar geliştiğini belirtti. Centibillionaire Elon Musk tartışmaya katıldı ve blok boyutunun internetin geri kalanıyla aynı olması gerektiğini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.