HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Bitcoin Yükseliyor, Altcoin’ler Takip Ediyor! İşte Altcoin’lerde Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının lideri Bitcoin‘in ardından altcoin’ler de yükselişe geçti. İşte altcoin’lerde son durum.

Geçtiğimiz Cumartesi günü kripto para piyasasında yaşanan sert düşüş Bitcoin ve pek çok altcoin‘i darmadağın etti. Lider Bitcoin 42.000 dolar seviyelerine kadar gerilerken altcoin’lerde de büyük değer kayıpları yaşandı.

Fakat bugün itibarıyla lider kripto para birimi Bitcoin‘in 50.000 dolarlık kritik bir seviyeyi geride bırakmasıyla birlikte piyasa yeniden hareketlendi ve altcoin‘ler yeniden yükselişe geçti. Gelin hep birlikte kripto para piyasasında son duruma bakalım.

Ethereum (ETH) Artışını Hızlandırdı

Kripto para piyasasının en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), Bitcoin’in önemli bir seviyeyi geride bırakmasıyla birlikte artışını hızlandırdı.

Öyle ki popüler altcoin, geçtiğimiz gün 4.000 doların altında işlem görürken sabahın erken saatlerinde BTC‘deki yükselişle birlikte 4400 dolar seviyesinin üzerine yükseldi.

Ethgrafi̇k
Ethgrafi̇k

Ethereum, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte % 4.88’lik bir artışla 4.404 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Altcoin’lerde Son Durum

Ethereum’un ardından diğer altcoin’lere bakıldığında, ilk 10’daki bütün altcoin’lerin yükselişte olduğu görülüyor. Öyle ki Binance‘in yerel varlığı BNB, BTC’deki yükselişten nasibini aldı ve ilk 10 içerisinde en çok yükselen kripto para birimleri arasında yerini aldı.

Kripto Para Piyasası
Kripto Para Piyasası

 

Binance Coin (BNB), içeriğin hazırlandığı sırada CMC verilerine göre %6.98’lik artışla 588 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Öte yanan popüler kripto para birimi Solana (SOL), son 24 saatte %11’lik bir artışla 202 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor.

Cardano ise en çok artış yaşayan kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Öyle ki popüler altcoin son 24 saatte % 12’lik bir artışla 1.45 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor.

Diğer altcoin’lerde ise durum şu şekilde;

Ripple %9 artışla 0.84 dolardan işlem görürken, Polkadot %15 artışla 29 dolardan, Terra %16 artışla 73 dolardan ve Dogecoin %9 artışla 0.18 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.