HaberlerAltcoin Haberleri

Solana Ekosisteminde Yer Alan Jito’dan (JTO) Hızlı Yükseliş!

Solana ekosisteminde yer alan Jito (JTO), hafta sonuna hızlı bir başlangıç yaparak yüzde 25 yükseldi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Solana ekosisteminde yer alan Jito (JTO), hafta sonuna hızlı bir başlangıç yaparak yüzde 25 yükseldi.

Kripto para birimlerinde Bitcoin spot ETF gündemiyle geçen haftanın ardından geri çekilmeler görüldü. Aptos (APT), Arbitrum (ARB) ve Mina (MINA), Solana (SOL) gibi kripto paralar, hafta sonuna düşüşle başladı.

Birçok kripto para birimi hafta sonunda düşüş yaşarken, JTO çıkışını sürdürdü. JTO, gün içerisinde yüzde 25’lik bir yükseliş yaşadı. Özellikle Solana furyasıyla gündemde yer edinen JTO, kısa sürede 1,50 dolardan 1,85 dolara yükseldi.

Image 11
Solana Ekosisteminde Yer Alan Jito'dan (Jto) Hızlı Yükseliş! 3

Jito (JTO) Yükseliş Trendinde mi?

7 Aralık 2023 tarihinde piyasaya sürülen ve büyük beklenti oluşturan Jito (JTO), bir ay sonra beklenen çıkışı yapmaya yaklaştı. Solana ekosisteminde yer alan JTO, güne yüzde 25’lik bir yükselişle damga vurdu.

Solana’nın Aralık ayında büyük bir furya yarattığı dönemde ortaya çıkan ve yaptığı airdrop ile çok konuşulan Jito, birçok kripto yatırımcısı tarafından yeni Celestia (TIA) olarak yorumlandı. Solana ekosisteminin DeFi projesi olarak ön plana çıkan JTO, piyasaya çıktığında 4,5 dolara kadar yükseldi, ancak ardından 1,5 dolara kadar geriledi. Bu fiyat düşüşüyle birlikte yükseliş beklentileri arttı ve JTO, büyük bir çıkışa yaklaşmış durumda.

JTO grafiğine bakıldığında, fiyatın önemli bir kırılma noktası olan 1,85 dolar üzerinde olduğu görülüyor. JTO, 1,50 dolara kadar geriledikten sonra, 1,53 dolar desteğini geri alarak önemli bir yükseliş gerçekleştirdi. Bu destek noktasından ivme kazanan JTO, kısa sürede 1,85 dolar direncine temas etti. Eğer JTO, 1,85 direncini aşabilir ve kalıcılık sağlayabilirse, 2,22 dolara kadar bir yükseliş yaşanabilir. Bu bölgenin de aşılması durumunda, JTO fiyatı 2,87 dolara kadar yükselebilir. Bu seviye önemli bir yükseliş anlamına gelirken, sonraki direnç noktası 3,25 dolar olabilir.

Öte yandan, JTO’nun 1,85 dolar direncini aşamaması halinde geri çekilme yaşanabilir. JTO, 1,85 direncine ulaştığında red yemesi durumunda, 1,60 dolara kadar düşebilir. Eğer bu seviyeden toparlanamazsa, JTO 1,53 desteğine kadar geri çekilebilir.

Bu hareketli hafta sonunda Jito (JTO) yüzde 25’lik bir yükseliş yaşayarak dikkatleri üzerine çekti. Solana ekosistemindeki bu çıkış, JTO’nun geleceği hakkında yatırımcıları heyecanlandırdı. Yakından takip edilen JTO’nun önümüzdeki dönemdeki performansı merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.