HaberlerAltcoin Haberleri

Santiment Verilerine Göre Ripple (XRP), Yükseliş Potansiyeline Sahip!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Santiment verilerine göre, XRP mevcut fiyatıyla hala bastırılmış durumda ve bu nedenle yükselme potansiyeli olan kripto para birimleri arasında yer alıyor. Kripto para piyasasında yaşanan volatil hareketler, kısa vadeli fiyat aşırılıklarına neden oldu ve XRP’yi 0,57 dolar gibi düşük bir seviyeye gerilemesine yol açtı.

Santimente Göre XRP, Yükseliş Hedefliyor!

Zincir üstü analitik verilerine göre aşırı satım bölgesinde bulunan  XRP temellerine kıyasla düşük değerli sinyaller veriyor. Bununla birlikte analistlere göre XRP güçlü altyapısı ile yüksek fiyat seviyelerine ulaşabilir. Ripple’ın yerel kripto para birimi XRP, yazının kaleme alındığı sırada 0,82 dolardan işlem görüyor.

Xrpusdt
Xrpusdt

Santiment’in “güçlü ve aşırı satımı”, XRP’nin temellerine kıyasla düşük değerli bir fiyata sahip olduğuna dair işaretler gösteriyor. XRP aniden düştüğünde ve gerçek değerinin altına düştüğünde aşırı satılır. Bu genellikle piyasadaki aşırı tepki veya panik satışı nedeniyle ortaya çıkar. Bu durumda, kısa sürede önemli bir düşüş yaşayan varlıklar genellikle aşırı satılmış olarak kabul edilir.

Xrp
Xrp

Yatırımcılar, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un SEC davası ile ilgili “muhtemelen gelecek yıl sona erecek” açıklamalarından sonra XRP fiyatında olumlu bir sonuç bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ripple Davası Son Durum

Ripple Labs Inc. ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC) arasındaki davayı yakından takip eden avukata göre, James K. Filan, tarafların üç gün içinde ek argümanlar sunması gerekiyor.

Brifingler 8 Aralık 2021’den önce iletilmek adına taraflara gönderildi. Yeni belgeler, tarafların Ripple‘ı köşeye sıkıştırma adına bazı argümanları kapsamaktadır. Bu ek brifingler, Müzakere Süreci Ayrıcalığı olarak dosyalanacak. Avukat Filan’ın izleyicileri, yeni özetler sağlama zorunluluğunun heyecanla beklerken Ripple için küçük bir kazanç olarak yorumlanması gerektiğinden oldukça emin.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.