Tüm HaberlerAltcoin Haberleri

ApeCoin (APE) Tüm Zamanların En Düşük Seviyesinde!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ApeCoin (APE), tüm zamanların en düşük seviyesine geri döndüğünde, destek bulamazsa keskin düşüşler yaşamaya başlayabilir. Birkaç gün önce, APE 1.82 doları test etti ve tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı.

Bu değerden görece bir tepki alan APE, 2.05 dolar’a ulaştı. Ancak BTC’nin rotasını aşağıya çevirmesiyle tekrar düşüşe geçen APE, en düşük seviyede bir nefes aldı. Bu haberin yazıldığı sırada, APE 1.88 dolardan işlem görüyor ve alt seviyesini koruyamazsa önemli bir değer kaybı yaşayabilir. APE için grafikteki mevcut durum nedir? Hangi fiyat seviyeleri yakından izlenmelidir?

ApeCoin (APE) Grafik Değerlendirmesi

Apecoin Yukselisi 1
Apecoin (Ape) Tüm Zamanların En Düşük Seviyesinde! 4

Güncel olarak APE, 1,88 dolardan alıcı bulmaya çalışıyor. Eğer ivmesini pozitife çevirirse, hedefleri sırasıyla 1,96 – 2,05 – 2,19 – 2,33 – 2,52 – 2,89 – 3,06 ve 3,16 dolar olabilir. Bu süreçte APE ekosisteminden gelebilecek haberler ve NFT furyasının seyri önemli faktörler arasında yer alıyor. Fibonacci indikatörü, APE’deki destek seviyeleri hakkında ipuçları sunabilir. Fiboncci indikatörüne göre APE’deki destek seviyeleri sırasıyla 1,82 – 1,75 ve 1,57 dolar olarak belirlenmiştir. 1,57 doların kaybedilmesi, yeni bir satış dalgasının başlamasına neden olabilir. Ayrıca bu satış dalgası, APE ve NFT pazarı arasındaki ilişkiyi etkileyebilir.

Ekran Resmi 2023 07 10 12.08.02

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.