Haberler

SEI Token, Bir Günde Rekor İşlem Hacmine Ulaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yeni çıkan SEI token, bir günde rekor bir işlem hacmine ulaştı. SEI’ın işlem hacmi 1 milyar doları aşan bir hızla arttı.

Özellikle Güney Koreli yatırımcılar SEI’ya büyük destek verdi. SEI, düşük işlem hacmine sahip diğer kripto varlıkları geride bırakarak bu başarıyı elde etti. BTC, ETH ve XRP gibi diğer kripto varlıkların önüne geçti. SEI, Binance, Bybit, Huobi ve Kraken gibi önde gelen borsalarda listelendi. CoinGecko verilerine göre, ilk günde SEI’nın işlem hacmi 1,14 milyar doları aştı.

Upbit ve Binance gibi Güney Kore merkezli borsalar öncülük etti. Coinbase ve Bitfinex de SEI’yi listeleyeceğini duyurdu.

Airdrop 1
Sei Token, Bir Günde Rekor İşlem Hacmine Ulaştı! 3

Binance borsası içindeki token, dün en yüksek işlem hacmiyle 240 milyon dolarlık bir varlık oldu. Upbit, yaklaşık 4,5 saat sonra SEI’yi listeledi. Upbit, işlem hacminin yarısından fazlasını oluşturan 560 milyon dolarlık bir işlem gerçekleştirdi.

Upbit’teki talep, fiyatın küresel borsalardan farklılaşmasına neden oldu. SEI, Upbit borsasında 0,64 dolardan alıcı buldu. Diğer borsalarda ise 0,45 dolar civarında işlem gördü. Nisan ayında Sei Network, 800 milyon dolarlık bir değerleme üzerinden 30 milyon dolarlık bir yatırım turu gerçekleştirdi. Bu yatırım turuna Jump Crypto, Multicoin Capital ve Flow Traders da katılım gösterdi. Son 24 saat içinde SEI, yüzde 36 artışla 0,27 dolardan işlem gördü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.