HaberlerAltcoin Haberleri

Stellar, MoneyGram’a Yatırım Yaptığını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Stellar Geliştirme Vakfı (SDF), ödeme sağlayıcısı MoneyGram International’a yatırım yaptığını heyecanla duyurdu!

SEC-Ripple davasındaki hareketlilik sonrasında gündeme gelen Stellar, bugün itibarıyla MoneyGram’a büyük bir yatırım gerçekleştirdiğini açıkladı. Detaylar henüz tam olarak açıklanmasa da, bu yatırımın oldukça önemli bir miktarı kapsadığı iddia ediliyor. SDF CEO’su ve İcra Direktörü Denelle Dixon ise bu stratejik adım hakkındaki düşüncelerini paylaşmaktan mutluluk duydu.

In
Stellar, Moneygram'a Yatırım Yaptığını Duyurdu! 3

Stellar, MoneyGram’a Katılacaklarını Açıkladı!

Stellar, fon sağladığını duyuran MoneyGram’a katılacaklarını açıkladı. Denelle Dixon, 15 Ağustos’ta yaptığı bir paylaşımda, “Stellar’a MoneyGram yönetim kurulunda bir koltuk verildi” dedi.

SDF-MoneyGram iş birliğinde, yatırımların başarısı, dijital hizmetlerin yürütülmesi ve blockchain teknolojisinin önemli bir rol oynayacağı belirtildi. Dixon, bu yatırımın SDF’nin faaliyetlerini desteklemek için vakfın varlık hazinesinden kullanılacağını vurguladı. Yetkili isim, mali tabloya ilişkin net bilgiler paylaşmamakla birlikte, bu kararın “kolay bir karar” olduğunu ifade etti. Ayrıca Dixon, fintech alanında liderlik hedefine kararlı olduğunu ve çalışmalara kendini adamış olduğunu belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.