HaberlerAltcoin Haberleri

SHIB fiyatını Etkileyebilecek Gelişme: Sinema Zinciri AMC, Shiba Inu’yu Kabul Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD beyaz perde zinciri AMC Entertainment Holdings Inc. CEO’su Adam Aron, bugün paylaştığı bir tweet’te AMC’nin Shiba Inu‘yu kabul etmeye başlamak için kripto ödeme işleme hizmet sağlayıcısı BitPay ile ortaklık kuracağını açıkladı.

Dünyanın en büyük sinema zinciri AMC Entertainment CEO’su Adam Aron, AMC’nin Shiba Inu ile özel kripto girişimini açıklamak için bugün Twitter’a gitti. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük sinema zinciri, artık Bitcoin, Ethereum ve diğer birkaç kripto para birimiyle birlikte Shiba Inu ödemelerini kabul edeceklerini doğruladı.

AMC Sinema Zinciri SHIB’i Kabul Edecek

AMC CEO’su Adam Aron, kurulacak ortaklık ile sinema biletleri ve imtiyazların çevrimiçi kripto ödemelerle birlikte kolaylaşacağını belirtti. Bununla birlikte CEO, BitPay‘in Shiba Inu’yu kabul eden ilk müşterisi olduğunu ve ödeme hizmetinin 2 ila 4 ay içerinde başlayacağını belirtti.

Öte yandan DOGE ve SHIB rekabetinin ortasında, her iki coin’i de eklemek AMC adına akıllıca bir hareket olabilir. Zincir, günlük 200 dolara kadar olan hediye kartlarının satın alınması için Dogecoin ile ödeme kabul edeceğini zaten duyurmuştu ve SHIB’nin kripto ödeme listesine eklenmesiyle AMC, kendisini her iki rakip topluluğun iyi kitaplarına koydu.

İflasın eşiğinden döndükten sonra, şirket kriptoyu Eylül ayında işleyişine dahil etmeye karar verdi ve o zamandan beri geriye bakmadılar. Adam Aron, AMC’nin Bitcoin ile birlikte Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) dahil olmak üzere kriptoyu kabul ettiğine dair duyuruyu tweetledi.

AMC’nin Kripto Para Planları

AMC CEO‘su, şirketin günlük operasyonlarında merkezi olmayan ürünleri keşfetmeye ve dahil etmeye olan ilgisini dile getirmekten daha fazlasını yaptı. Adam Aron, şirketin sonunda kendi kripto para birimini başlatmanın yollarını saydığını bile dile getirdi. Ayrıca, AMC’nin şu anda bir Değiştirilemez token (NFT) İşbirliğini bulmak için önde gelen birkaç Hollywood stüdyosu ile görüşme sürecinden geçtiğini açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.