Analiz

Kripto Para Piyasası Kızıla Döndü: AVAX, HOT ve BTT Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası kızıl bir sabaha uyandı. Bir süredir düşüş eğilimi gösteren lider Bitcoin, sert bir düşüş göstererek 61.000 dolar seviyelerine kadar düştü. Bununla beraber birçok altcoin’de düşüş hakim.

Kripto Piyasası Kızıla Büründü!

Evergrande haberiyle düşüş yaşayan Bitcoin geçtiğimiz gün toparlanarak 66.000 doların da üzerine yükseldi. Son yükselişle birlikte birçok  altcoin pozitif görüntü verdi. Fakat dün akşam başlayan yeni düşüşle birlikte piyasa yeniden kızıla büründü.

Bitcoin son 24 saat içerisinde yaklaşık 6.000 dolar sildi. Bitcoin’deki bu sert düşüş altcoin’leri de derinden etkiledi. İşte Avalanche (AVAX), Holo (HOT) ve BitTorrent’te (BTT) son durum.

Avalanche (AVAX)

Popüler altcoin’lerden olan Avalanche (AVAX), geçtiğimiz günlerde güzel bir artış yakaladı ve 100 dolar seviyesini geride bırakmayı başardı. Öyle ki AVAX, geçtiğimiz hafta içerisinde 80 dolar seviyeleride işlem görürken fiyat yönünü yukarıya çevirdi ve hızlı bir artış başlattı.

AVAX‘da yaşanan artışla birlikte fiyat 101.7 dolar seviyesine kadar ulaştı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti.

Avaxdüşüş
Avaxdüşüş

Ancak popüler kripto para birimi, piyasadaki düşüşün etkisiyle birlikte son 24 saatte %8.28’lik bir düşüş yaşadı. Avalanche içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla 90.9 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Holo (HOT)

2021 yılının ilk çeyreğinde yaşadığı artışla birlikte yatırımcıların ilgisini çeken popüler altcoin  Holo (HOT), son 1 ay içerisinde %80’e varan bir artış yaşadı.

Ancak kripto para piyasasında yaşanan son düşüş Holo‘yu (HOT) da etkiledi. Holo, geçtiğimiz hafta 0.015 dolardan işlem görürken, lider kripto para birimindeki fiyat düşüşü HOT fiyatını da geriye çekti. Öyle ki fiyat son düşüşle birlikte 0.012 dolar seviyesine kadar geriledi.

Holodüşüş
Holodüşüş

Popüler altcoin dün başlayan düşüşle birlikte son 24 saatte %8.14 değer kaybetti.  HOT, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre 0.01299 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

BitTorrent (BTT)

BitTorrent (BTT), uzun bir süre 0.0035 dolar ile 0.0042 dolar arasında yatay bir şekilde işlem gördü. Ancak Bitcoin’deki sert düşüşten BTT de nasibini aldı.

Günün erken saatlerinde başlayan düşüşle birlikte BTT fiyatı 0.0040 dolar seviyelerinden 0.0036 dolar seviyesine kadar bir düşüş yaşadı ve  şu anda aşağı yönlü eğilimini sürdürüyor.

BitTorrent, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %7.28’lik bir değer kaybı yaşadı ve şu anda 0.00367 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.