Altcoin HaberleriHaberler

Shiba İçin Kritik Nokta! Coin Yakımı Hız Kesmeden Devam Ediyor!

CoinMarketCap'e göre, Shiba Inu haber sırasında 0.00001044 dolardan işlem görüyordu. Geçen gün  %7,48, geçen hafta ise %12,84 düştü.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba için kritik nokta! coin yakımı hız kesmeden devam ediyor. WhaleStats tarafından en iyi 100 Shiba Inu sahibine ilişkin bir araştırmaya göre, bu adres kategorisi için 24 saatlik işlem hacmi  %639 arttı. Ayrıca IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, Shiba Inu balinaları tarafından gerçekleştirilen büyük işlemlerin sayısı son 24 saatte  %61 arttı. Bu, kripto para yatırımcılarını endişelendiriyordu. Büyük işlemlerdeki ani artışlar, genellikle kurumsal katılımcıların veya alım satım yapan balinaların artan faaliyetinin göstergesidir.

Hacim Artıyor

Ek olarak, milyonlarca Shiba Inu’ya sahip olan ve kripto balinaları olarak da bilinen bu önemli Shiba Inu sahiplerinin incelenmesi, aktif adreslerde %57,41’lik bir artış ortaya çıkardı ve bu da işlem hacminde önemli bir artışa neden oldu. Son 24 saat içinde, ortalama SHIB bakiyesi ve değeri sırasıyla  %18,53 ve %3,06 arttı. Shiba Inu’nun Temmuz ayının başından beri bir destek seviyesi olarak hizmet veren 0,00001’lik kritik psikolojik seviyeye dönüşü, bunun lehinde kanıt sağladı.

CoinMarketCap’e göre, Shiba Inu bu haber sırasında 0.00001044 dolardan işlem görüyordu. Geçen gün  %7,48, geçen hafta ise %12,84 düştü. Beklenen bir Federal Rezerv faiz oranı artışına ve kripto para birimi işinin daha fazla düzenleyici incelemesine yol açan yatırımcı sarsıntıları, Bitcoin‘i ve altcoinlerin çoğunu başka bir depremin sarsmasına neden oldu.

Top 500

WhaleStats’a göre SHIB, son 24 saat içinde işlem hacmi açısından en büyük 10 ETH balinası arasında yer alıyor. Shiba Inu, en iyi 1000 ETH balinası arasında tutulan toplam 641.196.371 dolar değeriyle en iyi ETH balinaları arasında en değerli tokendir.

Visa Hareketi

Kripto para piyasasında ilk özel yanma girişimi olan Shib Burn Tracker, ödeme alırken SHIB’yi yakan yakında  çıkacak bir SHIB Burn Visa kartını duyurdu.

Twitter’da @shibburn kullanıcısı tarafından duyuru “Öde, SHIB’yi yak” yazan bir tanıtım videosuyla paylaşıldı. Öte yandan, ABD’li baskı şirketi Printful artık Shiba Inu ve diğer kripto para birimlerinde BitPay ödemelerini kabul ediyor.

Shib Burn

Bu haberdeki bilgiler yatırım tavsiyesi amacı taşımamaktadır. Yatırımcılar, yüksek volatiliteye nedeniyle kripto para birimleri ile ilgili tehlikelerin farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.