HaberlerAltcoin HaberleriNFT Haberleri

Çin Merkezli E-Ticaret Devi JD, NFT Koleksiyonunu Paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bilindiği üzere Çin, yıllardaır Bitcoin ve benzeri kripto para birimlerine ciddi şekilde karşı çıkıyor. Bu birçok engel ve yasak uyguluyan Çin, son olarak kripto para işlemlerini yasadışı olarak duyurdu. Çin’in bu yasaskları sonrası birçok dev firma kripto para birimleriyle projelerinden vazgeçse de bazıları bu yasağa henüz uymuş değil. Kripto para birimleriyle ilgili son adımı E-Ticaret devi JD attı ve ilerleyen zamanlarda piyasaya süreceği NFT koleksiyonunu paylaştı.

JD NFT Koleksiyonunu Paylaştı!

Edinilen bilgilere göre Çin merkezli e-ticaret devi  JD,  piyasaya süreceği bir NFT koleksiyonu paylaştı. JD, bu hamlesi ile ülkede Alibaba’yı takip ederek NFT konusunda adım atan firmalar arasına girdi.

Teknoloji geliştirme kolu olan JD Technology‘den yapılan açıklamaya göre, senelik konferansı olan JD Discovery’i anmak amacıyla yedi adet NFT’yi ücretsiz bir şekilde sunacak. Bu NFT’lerin kendi NFT zincirleri üzerine kurulduğunu belirtmekte ise yarar var.

Bunlara ek olarak JD, bir NFT teknik servis platformu da geliştirdi. Bu sayede kullanıcılar kendi koleksiyonlarını bahsi geçen platform üstünde depolayabilecek, piyasaya sürebilecek, takip edebilecek ve doğrulayabilecek.

Jd Nft Koleksiyonu
Jd Nft Koleksiyonu

JD NFT Koleksiyonu

Paylaşılan bilgilere göre JD’nin NFT’leri firmanın maskotunu içeriyor ve her bir NFT firmanın kilit alanlarından birini temsil ediyor: Finans, sağlık, teknoloji, perakende, akıllı şehirler ve lojistik.

Bunlara ek olarak her ne kadar JD, JD Discovery etkinliğine kaydolan her bir kişiye bir NFT vereceğini ifade etse de şu an için bu NFT’ler piyasaya sürülmeyecek. Ama NFT sahipler, ellerindeki NFT’leri başkalarına gönderebilirler.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.