Altcoin Haberleri

Analist tüm dikkatleri bu yeni altcoine çekti: Cardano’yu geride bırakabilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında geride bıraktığımız haftada her ne kadar Bitcoin’in (BTC) 20 bin dolar üzerinde yükseliş hareketlerini sürdürmesi ön plana çıksa da yükseliş hareketliliğinin altcoinler geneline daha güçlü sinyallerle yansıması yatırımcıları sevindirdi. Altcoinler genelinde birçok varlığın Bitcoin’den daha iyi performans ortaya koyması dikkat çekerken, kripto para odaklı bir Youtube kanalı olan Coin Bureau’nun anonim sunucusu Guy, piyasa değeri ile en büyük 54. kripto para birimi olan varlığın piyasaya sürülmesi ile yaptığı çıkışın ardından çok pahalı göründüğünü ancak buna rağmen varlığın Cardano’yu (ADA) geçme yolunda olduğunu öne sürdü.

“CARDANO’YU GEÇEBİLİR”

Aptos Ve Cardano

Anonim analist Guy, Youtube’da yeni bir videosunda 2,16 milyondan fazla abonesine yönelik tahmin ve analizlerini paylaştı. Guy, Solana (SOL) katili olarak lanse edilen Aptos’un (APT) aşırı pahalı göründüğünü ve bir haftadan daha uzun bir süre öncesinde piyasaya sürülen bir varlık olmasına rağmen temel gelişiminin oldukça cazip olduğunu ifade etti. Guy, Aptos projesinin kısa sürede ciddi bir benimsenme ile karşılaştığını dile getirdi ve “Bu, Aptos’un piyasaya sürüldükten sonra 2 hafta içinde kullanıcı sayısı bakımından Cardano’yu geçme yolunda olduğu anlamına geliyor” dedi.

“POTANSİYELİNİ ARTIRABİLİR”

Aptos projesi 19 Ekim tarihinde 13,73 dolar ile tüm zamanların en yüksek fiyat değerine ulaştı ve sonrasında gelen yaklaşık yüzde 40 oranda geri çekilme ile 8,1 dolar seviyesinde dengelendi. Analist, varlığın önümüzdeki haftalarda iddialı yol haritası adımlarının atılması halinde potansiyelini de artırabileceğini savundu.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.