NFT Haberleri

XRP Ledger’da NFT Özelliği Başlatıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla altcoin topluluğunda en çok konuşulan isim oldu. XRP destekçilerinin büyük beğenisini alan bu paylaşımda Garlinghouse, XRP Ledger’da NFT özelliğinin kullanıma sunulduğunu duyurdu. Bu sayede yerel non-fungible token (NFT) özelliği XRP Ledger (XRPL) ağında resmen kullanıma açıldı. Kripto para basınında geniş yankı bulan duyurunun ardından XRP fiyatında da dalgalanmalar görüldü.

XRP yatırımcıları, XRP Ledger platformunda NFT özelliğinin açılmasını coşkuyla kutladı. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse da bu kutlamalara katılırken resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İnanılmaz bir dönüm noktası” ifadesini kullandı. XRP kripto para biriminin arkasındaki şirketin üst düzey yöneticisi ayrıca iki erkek ve bir kadının mutluluktan havaya sıçradığı bir gif paylaşarak bu kutlamalara katıldı.

XRP Ledger’da NFT Özelliği Açıldı

Xrp Ledger

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse paylaşımı ile sosyal medyada büyük ilgi gören NFT özelliği XRP yatırımcılarını heyecanlandırmaya yetti. XRP geliştirici ekibi RippleX, sosyal medyadaki haberi doğrulayarka XRP sahiplerine seslendi. Böylelikle XRP yatırımcıları XRP Ledger üzerinden NFT’lere erişim sağlayabilecek. Bu girişimin XRP’nin daha fazla yatırımcı tarafından benimsenmesine büyük katkı sağlayacağı iddia ediliyor.

Ripple’ın CTO’su David Schwartz, NFT özelliğinin XRPL’de kullanıma sunulmasıyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “XRPL topluluğunun ve RippleXDev mühendislerinin ortak çabası sayesinde, XLS-20 artık XRP Ledger Mainnet’te etkinleştirildi ve birkaç NFT şimdiden mint edildi.” XRP topluluğundaki iddiaların kaynağı geliştirici ekibin yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.