HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu (SHIB) ile Lüks Bir Otomobil Satın Alabilirsiniz! ABD’li Otomobil Bayisi SHIB’i Ödeme Yöntemlerine Ekledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Gün geçtikçe Shiba Inu (SHIB) benimsemesi artıyor. Bugün bunlara bir yenisi daha eklendi. Öyle ki ABD merkezli lüks bir otomobil bayisi, ödemelerde SHIB’i kabul etmeye başladığını duyurdu.

Artık Shiba Inu İle Lüks Otomobil Satın Alabilirsiniz

Las Vegas merkezli bir lüks otomobil bayisi olan Vegas Auto Gallery, geçtiğiimiz gün yaptığı bir açıklama ile mevcut ödeme yöntemleri listesine SHIB’i eklediğini duyurdu.

Sektörün deneyimli isimleri Nick Dossa ve Ed Ghaben tarafından 2018’de piyasaya sürülen şirket, etkileyici bir yüksek kaliteli otomobil filosuna sahipken bayinin showroomunda Lamborghini, Aston Martin, Rolls-Royce ve Bentley gibi çok çeşitli lüks markalar yer alıyor.

Geçen Aralık ayında açıklamalarda bulunan Dossa, Bitcoin alımlarının bayinin toplam gelirinin %5’ini oluşturduğunu belirtti.

Kripto para işlemleri, önde gelen kripto ödeme işlemcisi BitPay aracılığıyla otomatik olarak dolara dönüştürüldüğünden dolayı, Vegas Auto Gallery, yüksek fiyat oynaklığına bağlı herhangi bir riskle karşı karşıya kalmıyor.

Başlangıçta bir Dogecoin nakavtı olarak reddedilen Shiba Inu, son zamanlarda trader’lar arasında önemli bir çekiş kazanıyor.

[ccpw id=”10110″]

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shiba Inu Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

SHIB Daha Fazla Şirket Tarafından Kabul Edilebilir

Ayrıca büyük elektronik perakendecisi Newegg, Cuma günü yaptığı açıklama ile ödeme seçeneği olarak popüler şaka para birimini ekleme olasılığını ima etti.

Bu haftanın başlarında, AMC Sinema zincirlerin sahibi Adam Aron, BitPay’in Shiba Inu’yu kabul  ettiğini duyurdu. Dünyanın en büyük sineması, bundan iki ay sonra mevcut kripto para birimi seçimine SHIB‘yi ekleyebilir.

Ethereum tabanlı kripto para birimi de daha küçük trader’larla hız kazanıyor. Paris’teki bir bistro, Ekim ayı sonlarında Shiba Inu ödemelerini etkinleştirdikten sonra manşetlere taşındı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.