HaberlerAnaliz

Avalanche Fiyat Tahminleri: AVAX Neden Yükseliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler altcoin Avalanche son 1 haftada yaklaşık %50 artış kaydederek haftanın yıldız Altcoin’i oldu. Peki rekorlarını sürekli güncelleyen AVAX neden yükseliyor?

AVAX Neden Yükseliyor?

Akıllı sözleşme platformunun Avalanche‘nin yerel kripto para birimi olan AVAX, son yakalağı yükseliş trendiyle birlikte 145 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve hala yükselmeye devam ediyor. En değerli kripto paralar sıralamasında Dogecoin ve Shiba Inu’yu gerisinde bırakan AVAX ilk 10 kripto para birimi arasına girmeyi başardı. Piyasa değeri 31,947 milyar doları aştı ve günlük işlem hacmi 3,3 milyar doları gördü. Yazı hazırlandığı sırada 145 dolardan alıcı bulmaya devam eden AVAX yükselişini sürdürüyor.

Avaxusdt
Avaxusdt

AVAX fiyatı, Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer‘in 16 Kasım’da açıkladığı ortaklık anlaşmasıyla yükselişe geçti. Deloitte ile ortaklık kurduğunu duyuran AVAX, ilerleyen saatlerde yeni ATH’ler gelebilir.  Kasım ayının başlarında 220 milyon dolar değerinde Blizzard fonunu başlatan AVAX, gün geçtikçe kendi ekosistemini büyütmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Avalanche Nedir, Geleceği Nasıl Olur?

Avalanche Fiyat Tahminleri

Popüler altcoin Solana (SOL) geçtiğimiz haftalarda buna benzer bir performans izlemiş ve sonunda 250 dolara kadar yükselmişti. AVAX yatırımcıları psikolojik olarak böyle bir ralliye hazır görünüyor. AVAX fiyatı, 140 doların üzerinde kalıcı olarak yeni ATH bölgeleri belirlerse yeni hedefi 250 dolar olması sürpriz olmayacaktır.

[ccpw id=”16659″]

Hareketli ortalamaların tamamı ATH sebebiyle yükselişe işaret ediyor. RSI, aşırı alım bölgesine yakın ve momentum gücünü koruyor. Fiyat 140 dolar desteğinin altına sarkmadığı sürece ilerleyen saatlerde yeni ATH seviyelerine ulaşabilir. Kritik bölge 147 dolar seviyesidir, burası hacimli şekilde aşılırsa sırasıyla 173, 220 ve 267 dolar seviyeleri hedeflenecek. Güçlü destek olan 114 dolar stop loss olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.