HaberlerBitcoin Haberleri

Jurrien Timmer, Bitcoin’in Ucuz Olduğunu İddia Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Jurrien Timmer, Bitcoin’in ucuz oLduğunu iddia ediyor. Fidelity Investments’ın küresel makro direktörü Jurrien Timmer’a göre, Bitcoin şu anda “uygun fiyatlı”. Ek olarak, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in fiyatının şu anda 2014 seviyesinde olduğunu belirtiyor.

Jurrien Timmer: Bitcoin Fiyatları Uzun Vadeli Yatırımcılar Tarafından Belirleniyor

Fidelity Investments analisti Jurrien Timmer’e göre, uzun zamandır en önemli aşırı satım durumu, en son satışlarla ortaya çıkıyor. Analist ayrıca, kripto para piyasasının kısa vadeli tüketicilerinden ziyade uzun vadeli yatırımcıların son zamanlarda Bitcoin’in yeniden canlanmasından sorumlu olduğuna dikkat çekti. En az on yıldır işlem görmeyen Bitcoin’in pazar payı şu an %13 seviyesinde. Boğalar Bitcoin’i birçok kez 24.000 doların üzerine çıkaramadıktan sonra, şu anda 23.500 dolardan işlem görüyor.

Timmer, Apple’ın karakteristik bir S-eğrisi modeli sergileyen 1990’ların ortalarından itibaren yükselişini Bitcoin’in Şubat ayındaki benimseme oranına benzetti. Fidelity ayrıca internetin benimsenmesini gösteren bir S eğrisi de gösterdi. İşletme, bu durumda Bitcoin fiyatının 144.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.