HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu’dan (SHİB) Merak Uyandıran Paylaşım!

Shiba meraklıları, resmi Shiba Inu Twitter hesabının paylaştığı videoyu görünce heyecanlandı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu’dan (SHİB) Merak uyandıran paylaşım. Daha önceki projeler için proje duyuruları yapıldığında olduğu gibi, ünlü meme token Shiba Inu (SHIB), Twitter’da siluetli gizemli bir video yayınladı.

Shiba Inu’nun Gizemli Paylaşımı

Shiba meraklıları, resmi Shiba Inu Twitter hesabının paylaştığı videoyu görünce heyecanlandı.

RyoshiResearch’ün kurucusu Shiba Inu’nun kurucusu RyoshiResearch’ün geçtiğimiz günlerde attığı tüm tweet’leri silmesi sonucunda, Türkiye’de ve dünyada önemli anlaşmalara imza atan Shiba Inu’nun gündeme gelmesini sağlamıştı.

SHIB geliştirme ekibinin başkanı Shytoshi Kusama, Ryoshi tarafından daha sonraki bir gönderide “Shiba’yı al ve hikayeye devam edin” şeklinde şu ifadelerde bulunmuştu:

Lütfen gereksiz ve saçma şeyler söyleme. SHIB, LEASH, BONE, SHIBOSHIS ve Metaverse’e odaklanın. En kısa sürede bir güncelleme yayınlayın. İnsanları bekletmeyin ve problemleri çözmelerini istemeyin. İlerlemeleri haftalık bir biçimde güncelleyin. Boş şeylerle vakit kaybetmeyin. Geliştiricileriniz bir kaplumbağa kadar yavaş

Her zamanki gibi hala gizemini koruyan Shiba Inu’nun paylaşımının bu sorunla bağlantılı olup olmadığını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz. Ancak şimdilik elimizdeki tek şey, fazla bilgi sunmayan gölge video.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.