Haberler

Sıcak Gelişme: Elon Musk , Resmen Twitter’ı Satın Aldı!

Dünyanın Günlerdir Beklediği Elon Musk İle Twitter Arasındaki Görüşmeler Sona Erdi. Elon Musk Twitter'ı Satın resmen Satın Aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sıcak gelişme: Elon Musk ,resmen twitter’ı satın aldı. Dünyanın günlerdir beklediği Elon Musk ile Twitter arasındaki görüşmeler nihayet sona erdi. Bu kapsamda Elon Musk’ın 44 milyar dolarlık anlaşmasına ilişkin kesin anlaşmaya varıldığı Twitter üzerinden ortaya çıktı.

Musk’ın teklifinin Twitter hissedarlarını finans detaylarıyla etkilemesinin ardından, geçen hafta belirsiz görünen satın almayla ilgili tartışmalar hafta sonu boyunca arttı.

Baskı altında kalan Twitter, Musk ile firmayla hisse başına 54.20 dolara satın alma konusunda görüşmeler başlattı.

2013’teki ilk halka arzından bu yana Twitter, halka açık bir işletme olarak faaliyet göstermektedir. Anlaşmanın ardından bu durum değişti.

Musk yaptığı açıklamada, “İfade özgürlüğü, işleyen bir demokrasinin temel taşıdır ve Twitter, insanlığın geleceği için hayati önem taşıyan konuların tartışıldığı dijital şehir meydanıdır.” ifadelerini kullandı.

Haberin hemen ardından Twitter hissesi yaklaşık %6 yükseldi.

Ayrıntılar geliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.