Analiz

Solana ve Tezoz Yükselişini Sürdürüyor! SOL ve XTZ’de Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası eylül ayında olan düşüşleri ekim ayı ile birlikte telafi etmeye çalışıyor. Tekrardan yükselişe geçen kripto para piyasası son 24 saatte Tezos (XTZ) %23’lük, Solana (SOL) ise %8’lik olmak üzere önemli fiyat artışları kaydetti.

Solana (SOL)

Son dönemlerin poüler altcoinlrinden Solana Son 24 saat içinde%8’den fazla bir fiyat artışı kaydederek, 173 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Düşük maliyetli ve yüksek süratli akıllı sözleşme platformu Solana, kullananların işlemlerini, Ethereum dApp’lerine (merkezi olmayan uygulamalar) göre oldukca daha düşük maliyetlerde gerçekleştirdiğinden dolayı, son aylarda bir fazlaca popülerlik kazanmıştır ve kurumsal yatırımcıların da ilgisini çekti.

Solana Grafik
Solana Grafik

Yazının yazıldığı esnada SOL, 51,5 milyar dolarlık piyasa değeri  ile, piyasanın 6. en büyük kripto parası olarak yatırımcıların karşısına çıkıyor.

Tezos (XTZ)

Proof-of-stake blok zinciri ağı Tezos, bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 8,83 dolar fiyat seviyesine ulaştı. XTZ’deki bu fiyat artışı, altcoinin 5,51dolar seviyesine bulunmuş olduğu Çarşamba günü başladı.

Tezos Grafik
Tezos Grafik

Yazının yazıldığı an itibariyle Tezos (XTZ), 7,4 milyar dolarlık piyasa değeri ile CoinMarketCap listesinin 25. esnasında içeriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.