Altcoin HaberleriHaberler

Son 1 Haftada En Çok Yükselen Altcoinler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Genel anlamda pozitif geçen ekim ayı kripto para piyasası, son 1 haftada yaşadığı düşüşe rağmen bazı altcoin’ler piyasanın tersine hareket ederek önemli fiyat artışları kaydetti. Son 1 haftada en çok yükselen altcoinler Shiba Inu  (SIB), Secret Network (SCRT) ve Curve Dao Token (CRV) oldu..

Shina Inu’dan (SHIB) Rekor Üstüne Rekor

Son dönemlerin parlayan yıldızı Shiba Inu (SHIB), geçtiğimiz hafta sonuna girerken sert artış başlattı. Öyle ki SHIB fiyatı son bir haftada 0.000028 dolar seviyesinden 0.000088 dolar seviyesine yükselerek sıfır atma girişimini hızlandırdı ve %200’ün üzerinde bir artış kaydetti.

Piyasa değeri bakımından 10. sırada bulunan popüler şaka para birimi Shiba Inu geçtiğimiz başlattığı sert fiyat ükselişiyle birlikte  günlük işlem hacminde 14 milyar dolara ulaştı.

Shiba Inu Fiyat
Shiba Inu Fiyat

Yazı yazıldığı esnada SHIB fiyatı CMC verilerine göre son 24 saatte % 7.79’luk bir düşüş yaşarken 0.000070 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Secret Network (SCRT)

Akıllı sözleşmelerde gizlilik, güvenliği getiren ilk blockchain olan Secret Network, haftanın en çok yükselen altcoin’leri arasında yer almmayı başardı.

Öyle ki SCRT, gösterdiği performans ile son bir haftada yaklaşık %100  artış kaydederek 5.69 dolar seviyesinden 10 doların üzerine yükseldi.

Scrt
Scrt

SCRT, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %5.85 düşüşle 9,24 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Curve DAO Token (CRV)

DeFi tabanlı bir platform olan Curve DAO‘nun yerel kripto para birimi Curve DAO Token (CRV), en fazla yükselen altcoinler araasında kendine 3.sırada yer buldu.

Öyle ki CRV, geçtiğimiz hafta 3 dolar seviyesinden  5  dolar seviyesinin üzerine yükseldi.  Bu da yaklaşık olarak %80 üzerinde bir artışa  eşdeğer.

Crv
Crv

CRV, yazının kaleme alındığı sırada CMC verilerine göre son 24 saatte %8.07’lik bir düşüş yaşayarak 4.59 dolar seviyesinden işlem görüyor

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.