Altcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Balinalar Durmuyor! Büyük Miktarda ETH Transfer Edildi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Whale Alert‘in paylaştığı verilere göre, anonim balinalar önemli miktarlarda Ethereum transferi gerçekleştirirken, ETH fiyatı 3.800 doların üzerine çıktı.

Balinalardan 1.348 Milyar Dolarlık Ethereum Transferi

Kripto para birimlerinin büyük aktarma işlemlerini takip eden Whale Alert’e  verilerine göre, son yirmi saat içinde anonim Ethereum sahipleri tarafınca anonim cüzdanlara toplam piyasa değeri yaklaşıkk 1.348 milyar dolar değerinde Ethereum aktarıldı.

Toplamda on beş büyük işlem tespit edilirken Bu işlemlerin en küçüğünde toplam piyasa değeri 38 milyon dolara eşdeğer 10.000 ETH taşındı. Tespit edilen en büyük işlem ise toplamda, 183.307.518 dolar değerinde 50.000 ETH içeriyordu.

En popüler blockchain izleme hizmetine bakılırsa, iki kripto para borsası, Binance ve Blockfolio bu işlemlerin birçoğuna katıldı.

Öte taraftan Whale Alert’in verilerine bakılırsa 14 Ekim’de, benzer şekilde kripto balinaları büyük oranda bir Ethereum transferi daha gerçekleştirmişti. Bu transferin kıymeti averaj olarak 1,19 milyar doların üzerindeydi.

Ethereum Rekor Peşinde

Lider altcoin ETH, Bitcoin‘in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.800 dolara ulaşmış olduğu Nisan ayından bu yana ilk kez 60.000 dolar seviyesinin üzerine çıkmasının arkasından bugün erken saatlerde 3.820 dolar seviyesini geride bıraktı.

Popüler altcoin Ethereum 3.850 dolarlık seviyenin arkasından geri çekilme yaşadı ve fiyat 3.750 dolar seviyelerine kadar düşüştü.

[ccpw id=”9996″]

Ancak içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Ethereum (ETH), CoinMarketCap verilerine göre 3,774 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.