HaberlerNFT Haberleri

Sosyal Medya Fenomeni Kerimcan Durmaz, NFT Dünyasına Adım Attı!

Kerimcan Durmaz, NFT Dünyasına Katılarak Kendi NFT'sini Piyasaya Sürdü.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, NFT dünyasına adım attı. Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, BIANCA serisinin lansmanını duyurarak NFT dünyasında kendine yer edindi.

Kerimcan Durmaz’ın NFT koleksiyonu, eşsiz görüntülerle dolu 250 parçalık bir albüm olarak yayınladı. İnternet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Her biri özenle çizilmiş bu resimlerden yalnızca 1 tanesinin içinde çizime ait orijinal fotoğraf var ve sadece sana ait olacak. Special Edition olan bu fotoğrafa eriştiğin anda ise Kerimcan’ın Youtube videolarından birinde konuk olma şansını elde etmiş olacaksın! Ama üzülme, özel ve tek olan bu versiyona sahip olamasan da, NFT’lerden satın almış ve çekilişle seçilecek ilk 10 kişi ‘Peşimde makeup kapsül koleksiyon’ hediyesi kazanırken, bir diğer 10 kişi ise Kerimcan’ın konser için bulunduğu şehirde 2 kişilik ücretsiz giriş hakkı elde etmiş olacak.

Kerimcan Durmaz’ın NFT koleksiyonundan bir parça satın almak için en az 0.11 ETH bakiyesi gerektiği bildirildi.

Photo 2022 05 31 11.43.01

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.