HaberlerAltcoin Haberleri

Floki Inu, Dev Futbol Kulübüyle Ortaklığı Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En popüler üçüncü meme coin olan Floki Inu, Rusya ligi takımlarından Spartak Moskova ile ortaklık anlaşması yaptığını duyurdu.

Popülaritesini her geçen gün arttıran Floki Inu, dünyanın dört bir yanındaki önemli reklam çalışmalarına imza atıyor.

FLOKI’nin Yeni Ortağı Spartak Moskova!

Floki Inu, Rusya’nın en köklü futbol kulüplerinden Spartak Moskova’nın resmi ortağı oldu. Ortaklık ayrıntıları futbol kulübünün halka ilişkiler müdürü tarafından belirtilirken bu adımın kulübün geleceğine yönelik bir hamle olduğunu ve ortaklıklar için yeni imkanlar açacağı belirtti.

Öte taraftan Spartak Moskova’nın formasına da yer alacak Floki Inu logosu, sahadaki LED paneller de dahil olmak üzere birçok noktada FLOKİ boy gösterecek. FLOKI, sosyal medyada, reklam panolarında ve ulaşım ağlarında aktif reklam çalışmalarıyla da biliniyor. Halihazırda,  Napoli, Bayer Leverkusen dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki futbol takımlarıyla ortaklıklar kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİ: Meme Coin Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

Spartak Moskova Açıkladı!

Spartak Moskova kulübünden yapılan açıklamaya göre Floki, meme’ler ve sosyal tahattüt yardımıyla bireysel yatırımcıların gözünde daha güvenli hale gelerek kripto para endüstrisini değiştirmeyi amaçlayan bir topluluk projesidir.

FLOKI, şu anda kripto para endüstrisini ana akım haline gelmesine yardımcı olacak yeni bir ekosistem planları kuruyor. Floki-verse şu anda NFT endüstrisinin en trend projelerinden biri olan P2E modeline dayanmaktardır. Şu sırada Floki, blok zincirinde yaklaşık 400.000 kullanıcısı ile piyasadaki hızlı büyüyen projeler arasında yer alıyor. Popüler şaka kripto para birimi FLOKI, piyasanın diğer meme coinleri Shiba Inu ve Dogecoin için ciddi bir rakip olmayı amaçlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.