HaberlerAltcoin Haberleri

Stellar Yükseliş İvmesi Kazandı: XLM Neden Yükseliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşe rağmen artış kaydeden altcoin’ler arasında yer alan Stellar (XLM), son 24 saatte %10 fiyat artışına imza attı. Peki XLM neden yükseliyor?

Kripto Para Şirketleri Toplanıyor!

ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Maxine Waters, kripto para odaklı şirketlerin CEO’larını “Dijital Varlıklar ve Finansın Geleceği” konulu planlanmış bir panele davet etti.

Stellar Development Foundation CEO’su Dixon, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; dijital varlıklar ve finansın geleceği hakkındaki tam komite oturumunda görüş bildirmekten onur duyacağını açıkladı.

8 Aralık’ta gerçekleşecek komite oturumuna; Circe Pay CEO’su Jeremy Allaire, US FTX borsası CEO’su Sam Bankman-Fried, Bitfury Group CEO’su Brian Brooks, Paxos Global CEO’su Chad Cascarilla ve Stellar Foundation CEO’su Denelle Dixon katılım gerçekleştirecek.

XLM Yükselişini Sürdürüyor!

Kasım ayında birçok kripto para birimi gibi belirsiz bir seyir izleyen XLM, yaşanılan gelişme sonrasında önemli bir yükseliş sekansı kaydetti. Boğaların piyasa hakimiyetini ele almasıyla rotayı yukarı kıran Stellar (XLM), gün içerisinde 0.3632 dolara kadar tırmandı. Bununla birlikte uzun zamandır beklenen lansman gerçekleşti. Bir ekosistem katılımcısı olan Litemint, NFT pazarını piyasaya sürdü ve kullanıcıların Stellar’da NFT basmasına imkan sağladı. XLM fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.348 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.