HaberlerAltcoin Haberleri

Sui blockchain’indeki İşlem Sayısı 29 Milyonu Aştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 24 saatte, Sui blockchain’indeki işlem sayısı 29 milyonu aşarak rekor seviyeye ulaştı.

Sui 8192 adlı basit bir blockchain oyunu, Sui Network’ündeki günlük işlemlerde önemli bir artışa neden oldu. Bu oyun, tamamen Sui cüzdan sağlayıcısı Ethos Wallet tarafından inşa edildi ve açık kaynaklıdır. Ayrıca, uygulamaların Sui blockchain üzerinde nasıl gelişebileceğine dair bir örnek olarak hizmet etmek amacıyla tasarlandı.

Ekran Resmi 2023 07 17 10.16.14

Sui Blockchain Solanayı Geride Bıraktı!

Artemis isimli Onchain analiz sağlayıcısının yakın zamanda yaptığı bir Twitter paylaşımına göre, Sui Network’ün günlük işlemlerde Solana’yı geride bıraktığı belirtiliyor. Artemis’in verilerine göre, Sui Network’ün işlem sayısı son zamanlarda 20 milyonu aşarken, Solana’nın ise günlük işlem sayısı 16 milyonu geçmiştir.

Ancak, Sui Network’ün günlük işlemlerini hesaplamak için farklı bir metodoloji kullandığını da eklemiştir. Sui, Solana ile blockchain alanında büyük bir rekabet içerisindedir ve küresel anlamda ilgi çekmektedir. Sui, 29 milyonu aşan işlem sayısıyla rekor kırmış ve aynı zamanda sosyal medya platformlarında da trend konusu olmuştur. Bu durumun SUI fiyatına nasıl yansıyacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.