HaberlerAltcoin Haberleri

Shib ınu, Dev Platformu Sahte SHIB Tokeni Listelemekle Suçladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CoinMarketCap’in, kötü niyetli operatörler tarafından oluşturulan üç sahte Shiba Inu (SHIB) sözleşme adresi listelediği ortaya çıktı. Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı, üç sahte SHIB tokenin listelendiğini doğruladı. İşte detaylar…

CoinMarketCap’tan Sahte SHIB Listelemesi

Shiba Inu‘nuresmi Twitter hesabına göre üç sahte para yayınlandı ve büyük veri sitesi CoinMarketCap bu duruma takipsiz kaldı diyerek suçladı. Shiba Inu‘nun gönderisinde şu ifadeler yer alıyor:

Lütfen CoinMarketCap‘in kasıtlı olarak üç sahte SHIB sözleşme adresi sağladığını unutmayın; bu üç adresin hiçbiri (Bep 20, Solana veya Terra) gerçek SHIB adresleri değildir ve kullanılmamalıdır. Paranız sonsuza kadar kaybolacağından adreslerle iletişim kurmayın veya onlardan SHIB satın almayın. CoinMarketCap, SHIB ekibiyle token sayfası revizyonları hakkında iletişim kurmayı reddederek, kötü niyetli aktörlerin listemize zarar vermesini sağlıyor.

Coinmarketcap, dünyanın en iyi web siteleri arasında 63. sırada yer alan kripto para birimi bilgileri için en sık ziyaret edilen web sitelerinden biri olduğundan, bu konu SHIB topluluğu için çok önemlidir. SHIB geliştiricileri, SHIB’nin yalnızca bir ERC-20 tokeni olduğunu ve Solana, Binance Smart Chain veya Terra’da mevcut olmadığını vurguluyor. Birçok kişi CMC’yi eleştirirken, SHIB ekibi bu sorunu çözmek için çok çalıştıklarını belirterek topluluğu sakin kalmaya teşvik ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yatırım Yapmanıza Yardımcı Olabilecek En İyi Kripto Para Uygulamaları!

CoinMarketCap‘in çeşitli para birimleri için büyük sorunlara neden olduğu bilinmektedir. Floki Inu yakın zamanda 10.6 trilyon token yaktıklarını söylese de miktar CoinMarketCap’in toplam arzına dahil değil. Crypto.com’un CEO’su ayrıca CoinMarketCap’i borsası hakkında yanlış bilgi verdiği için eleştirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.