Haberler

Sürpriz Gelişme: Tether’in Yeni CEO’su Belli Oldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

USDT ihraççısı Tether, şirkette uzun bir süredir CTO olarak görev alan Paolo Ardoino’yu CEO pozisyonuna terfi ettirdi.

Şirket, bugün yaptığı açıklamada, Ardoino’nun yeni görevine aralık ayında başlayacağını duyurdu. Tether’in mevcut CEO’su Jean-Louis van der Velde ise Ardoino’nun danışmanı olarak görev yapacak ve aynı zamanda Tether’in kardeş şirketi olan kripto para borsası Bitfinex’in CEO’su olarak görevine devam edecek.

Ardoino, yeni görevine geçiş yaparken Bitfinex’in CTO’su olmaya ve aynı zamanda Tether’in desteklediği P2P uygulama oluşturma platformu Holepunch’un da CSO’su olarak görevine devam edecek. Tether sözcüsü, Ardoino’nun Tether’in teknoloji departmanını bir süre daha denetlemeye devam edeceğini belirtti.

Paolo Ardoino, 2014 yılında Bitfinex’te görev almaya başlamış ve 2017 yılında da Tether’e katılmıştı. Ardoino’nun uzun süreli deneyimi ve kripto para sektöründeki bilgisi, Tether’in gelecekteki projelerine liderlik etmesinde önemli bir rol oynayacak.

Sürpriz Gelişme: Tether'In Yeni Ceo'Su Belli Oldu!

Tether’in Yeni Hedefleri

Tether, 2022 yılında yeni iş kollarına odaklanmak için harekete geçti. İlk olarak Holepunch, Haziran 2022’de P2P şifreli bir görüntülü arama uygulaması olan Keet’i başlattı. Ardoino, projenin başlangıcında yaptığı açıklamada, Tether ve Bitfinex’in bu projede 5 yıldır çalıştığını ve Holepunch ile Keet’in inşası için 10 milyon dolarlık bir yatırım yapıldığını vurguladı.

Tether, madencilik sektöründe de faaliyet göstermeye başladı. Uruguay’da yerel bir lisansa sahip olan bir şirketle ortaklık kuran Tether, enerji üretimi ve Bitcoin madenciliği alanında da faaliyet göstermeye başladı. Bu hamle, şirketin büyüme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

Ayrıca, El Salvador’da Bitcoin madenciliği işine giren Max Keiser’in girişimi Volcano Energy de Tether tarafından destekleniyor. Bu işbirliği, Tether’in kripto para sektöründeki etkisini ve varlığını daha da genişletmeyi amaçlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.