Altcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Ethereum’dan Beklenti Büyük! Popüler Analist: “ETH Ralliye Hazırlanıyor”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler Kripto para analisti Lark Davis, lider altcoin Ethereum‘dan beklentisi büyük görünüyor. Öyle ki ETH’nin yeni bir ralliye  hazırlandığını ve  5 haneli bir fiyata doğru %190’lık bir ralliye hazırlandığını açıkladı. Davis, Ethereum’da olacak arz kriziyle birlikte ETH fiyatının katlanacağını düşünüyor.

Ethereum Ralliye Hazır!

Analist Davis, yayınladığı yeni bir YouTube videosunda 431.000 abonesine, piyasa değerine goöre ikinci en büyük kripto para biriminin temel faktörlere bağlı olarak 10.000 doların üzerine çıkmaya hazırlandığını belirtti.

Öyle ki Davis, Ethereum fiyatının iki katından fazla artacağı yönündeki beklentisini borsalardaki arzının düşmesine bağlıyor.

Davis’e gore, borsalarda önder akıllı sözleşme platformunun arzı, sahipleri Ethereum’larını merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerinde kilitledikleri yada ETH’lerini değiştirilemez tokenler (NFT‘ler) satın almak için kullandıkları için geçtiğimiz yıla gore sert bir düşüş yaşadı.

“Tedarik mekaniği olduğu şeklinde çalmış olduğundan, Ethereum arz krizinin fiyatı ciddi bir halde yükseltmesi an meselesi.”

Davis ek olarak, blockchain haber alma platformu IntoTheBlock’un bir tweet’inden alıntı yaparak, kripto borsalarından çıkan net Ethereum miktarının son zamanlarda yeni bir üstün dereceli seviyeye ulaştığını söylüyor.

“Borsalardan ayrılan Ethereum miktarı yeni bir rekora ulaştı. 1.2 Milyar doların üstünde Ethereum dün merkezi borsalardan ayrıldı. Bu akıllara durgunluk veren bir sayı.”

Ethereum (ETH) 1 Ayda %60 Değer Kazandı

Kripto yatırımcısı, daha ilkin bir milyar doları aşan Ethereum’un merkezi borsalardan ayrıldığında, ikinci en büyük kriptonun fiyatının ortlama dört hafta içinde çift haneli yüzdelik artışlar yaşadığının da altını çizdi.

“Ve acayip olan, IntoTheBlock’un verilerine gore, bir milyar dolar yada daha oldukça Ethereum merkezi borsalardan ayrıldığında, fiyat  bir tek 1 ay içinde %60 artış elde etti.”

Davis ek olarak, blockchain analitik şirketi Glassnode tarafınca meydana getirilen meydana getirilen bir araştırmayı alıntıladı. Araştırma, Ethereum’un arzının büyük bir kısmının son 90 gün içinde hareket etmediğini gösteriyordu. Davis araştırma ile ilgili şunları söylemiş oldu;

Ethereum arzının %87’si üç ay yada daha uzun süredir hareket etmedi. Bu tedarikin %87’si! Delilik”

Ethereum’da Fiyatında Son Durum

En büyük altcoin olan Ethereum‘un son bir haftalık performansına bakıldığında %3’lük bir artış yaşamış olduğu görülüyor. Öyle ki popüler kripto para birimi hafta içinde 3.138 dolarlık dip seviyeden artış başlatarak haftanın en yüksek seviyesi olan 3.661 dolara kadar ulaşmayı başardı.

Ethereum’da Fiyatında Son Durum
Ethereum’da Fiyatında Son Durum

ETH‘de, son artışın arkasından bir geri çekilme gerçekleşse de fiyat yukarı doğru hareket etmek için savaşım ediyor. Popüler kripto para birimi içeriğin hazırlandığı an itibarıyla CMC verilerine gore sn 24 saatte %2.25’lik bir düşüş kaydetti ve 3.417 dolar banında işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.