Bitcoin Haberleri

Tecrübeli Analist Bitcoin’de Artık Düşüş Beklemiyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Başarılı tahminleri ile kripto para topluluğunun yakından takip ettiği analistlerden biri haline gelen Peter Brandt yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü analist, en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatında artık düşüş beklemediğini söylerken yatırımcıları umutlandıran ifadeler kullandı. Analistin son fikirlerine göre şimdi aksini iddia etmesi bazı kripto para yatırımcılarının dikkatinden kaçmadı. Deneyimli analistin Bitcoin tahmininde yeniden pozitif açıklamalar yapması kripto para topluluğunda gündem oldu.

Analist BTC Konusunda İyimser Olmaya Başladı

Tecrübeli Analist Bitcoin’de Artık Düşüş Beklemiyor

Kişisel Twitter hesabından takipçilerine Bitcoin hakkındaki yeni görüşlerini paylaşan Peter Brandt büyük ilgi gördü. Kıdemli analist, Bitcoin’in geleceği konusunda artık iyimser olmaya başladığını söylerken şu ifadeleri kullandı: “BTC ile ilgili düşüncelerim: Trend daha düşük ama bence başka bir keskin düşüş OLMAYABİLİR. Şimdilik akkor (lazer gözlere gönderme) görüşündeyim, ancak bununla garantili olarak lazer görüşüne geçeceğim.”

Bitcoin Düşecek Tahminini Değiştirdi

Ünlü kripto para analisti Brandt, 25 Ekim tarihinde yaptığı paylaşımda Bitcoin’de ciddi bir düşüşün yakın olduğunu söylemişti. Ekim ayının son haftasından bu yana yükseliş hareketleri gösteren Bitcoin, kıdemli analistin bu görüşünü boşa çıkardı. Son dönemde 20 bin dolar desteğinin üzerinde tutunmayı başaran Bitcoin, pek çok analistin fikrini değiştirmesine yol açtı. Glassnode verilerini inceleyen Ali Martinez, artan sayıda Bitcoin adresine dikkat çekti. Haberin kaynağı analist yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.