Bitcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Cebelitarık Hükümeti, Yeni Kripto Varlıklar Mevzuatını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cebelitarık hükümeti, yeni kripto varlıklar mevzuatını duyurdu. Cebelitarık hükümetinin dijital ve finansal hizmetler bakanı Albert Isola’ya göre, piyasa manipülasyonu DLT şirketleri arasında “büyüyen bir risk” olarak açıklamıştı. Bu durumu önlemeye yönelik ilk adım bugün atıldı.

Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu (GFSC), dağıtılmış defter teknolojisi sektörünü hedefleyen yeni düzenlemeler yayınlayarak, bitcoin piyasası manipülasyonunu önlemeye yönelik bir adım attı.

Cebelitarık, Kripto Mevzuatını Yayımladı

Cebelitarık Hükümeti, Yeni Kripto Varlıklar Mevzuatını Duyurdu!
Cebelitarık Hükümeti, Yeni Kripto Varlıklar Mevzuatını Duyurdu!

Cebelitarık, dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) kullanan servis sağlayıcılar için yeni kripto düzenlemeleri yayınladı.

Cebelitarık hükümeti bugün bir haber bülteninde, dağıtılmış bir defter teknolojisi (DLT) sağlayıcısının katıldığı herhangi bir  pazarın bütünlüğünü koruması gerektiğini açıkladı.

Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu’nun düzenlenmiş kripto şirketleri mevzuatına göre, firmalar “fiyatlandırmanın, likiditenin veya piyasa bilgilerinin veya piyasa bütünlüğünü etkileyen herhangi bir davranışın manipülasyonu veya uygunsuz etkisi” ile mücadele etmeleri gerektiğini belirtti.

Bu mevzuat, kripto para piyasasında herhangi bir fiyat, likidite veya piyasa bilgisi manipülasyonunun sonuçlarını hafifletmek ve ayrıca çalışanların içeriden öğrenenlerin ticaretini yapmasını engellemek amacıyla duyurulmuştur.

Yeni mevzuat, hükümet temsilcileri ve blok zinciri ve dijital varlık endüstrisi liderlerinden oluşan bir çalışma grubunun yardımıyla hazırlandı.

Cebelitarık, 2017’de dağıtılmış defter teknolojisi için bir düzenleyici paket yayınladı ve kripto işletmelerinin belirli yönergeleri izlemeleri durumunda lisans almalarına izin verdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.