HaberlerAltcoin Haberleri

Tether, Multichain Aktivitesi Sonrasında Fonlarını Askıya Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tether, en büyük hacme sahip stablecoin olarak biliniyor ve son Multichain aktivitesi sonrasında 2,5 milyon dolarlık fonu askıya aldı.

Bu olay, Tether’ın Fantom Vakfı’na ait olan fonlarda yaşanan bir ihlal sonrasında gerçekleşmiştir. Şirket, bu ihlale karşı önlem olarak 2,5 milyon doları dondurduğunu duyurdu. Tether, Multichain protokolü aracılığıyla transfer edilen yaklaşık 2,5 milyon dolarlık USDT’yi dondurmuştur. Bu önlem, Fantom Vakfı’nın ihlali sonucunda oluşabilecek olası bir istismara karşı alındı.

Tetherden 15 Milyar Dolar Net Kar
Tether, Multichain Aktivitesi Sonrasında Fonlarını Askıya Aldı! 3

Tether’in Multichain Adımı!

Multichain’in Fantom köprüsü, varlıkları çeken bir saldırıya maruz kalmış ve yaklaşık 130 milyon dolarlık zarara neden olmuştur. Bu zarar, projenin wBTC, USDC ve USDT gibi varlıklarını neredeyse tamamen etkilemiştir. Ancak, bu saldırı sırasında tüm token’lar alınmamış ve varlıklar satılmadı.

Fantom Vakfı, Circle’ın Ethereum üzerindeki üç adresini dondurarak, içerisinde 60 milyon dolar değerinde USDC bulunan bu adresleri etkisiz hale getirdi. Bu eylem, kripto para birimlerinin güvenliği ve istikrarını korumak için atılan adımların bir parçası olarak göze çarpmaktadır.

Multichain ise anormal davranışın farkında olduğunu ve durumu araştırdığını bildirdi. Tether ise güvenliği sağlamak amacıyla bu olaylarla ilişkili USDT hesaplarını dondurma kararı aldı. Bu tür önlemler, stabil kripto para birimlerinin yayımcıları tarafından kullanıcıların varlıklarını korumak için tercih edilmektedir. Bu olaylar, kripto para birimi ekosistemi içerisindeki riskleri ve güvenlik konularını ön plana çıkaran bir etkiye sahip.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.