Editörden SeçmelerHaberlerKripto Rehber

Anonymous Tokeni Anon Inu Nedir? Anon Inu Nereden Satın Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü Hacker grubu Anonymous, Çin ve Elon Musk’a karşı savaşabilmek için yeni bir kripto para piyasaya sürdü. Binance akıllı zincirinde çıkarılan bu tokenin adı Anon Inu’dur. Anonymous, Anon Inu Tokeni açıklayan Youtube videosunda Çin ve Elon Musk ile savaşmanın merkezinde olacağını belirtiliyor. Topluluk bunu nasıl yaptığını net olarak açıklamasa da çeşitli yerleşik yardımcı programlara sahip yeni bir DeFi topluluğu tokeni oluşturduğunu belirtti. Anon Inu, popüler token savaşında Elon Musk ile savaşmanın yanından kripto savaşında Çin ile de mücadele edeceği açıklandı.

 Anon Inu Token’i köpek simgesinden ilham alan tokenler kervanına katılmışa benziyor. Bu durum da anonim olarak bilinen bu topluluğun güvenirliği hakkında soru işaretlerine neden oluyor. Anonymous, bu girişimi bir sosyal ders verme savaşı mı yoksa para kazanma yöntemi mi olduğunu da ilerleyen günlerde göreceğiz.

Anon Inu Amacı Nedir?
Anon Inu Amacı Nedir?

Anon Inu Amacı Nedir?

Anon Inu web sitesinde verilen detaylara göre, Anon Inu; hayvan barınakları için para toplayan ve buradaki işlem ücretlerinin yüzde 5’lik kısmının dağıtılmasını sağlayan,  hayvan sahipleri için token yakma aynı zamanda ödüller sunabilen bir DeFi tokeni olarak tanımlıyorlar.

ANON INU’nun amacı, üç işlevi olan bir Defi tokeni olarak yatırımcıları memnun etmektir. Bu üç işlev şunlardır: manuel yakma, likidite ekleme ve dağıtma.

Anon Inu’nun geliştiricileri, etkileyicileri işe almak ve CoinMarketCap gibi veri toplayıcı sitelerde listelenmek için pazarlamaya odaklanmış gibi görünüyor. Anon Inu toplam arzı 1 katrilyondur. Anon Inu açısından bu durum, kıtlık açısından fiyat değerlendirme alanını ciddi şekilde sınırlamış olur.

Anon Inu Nereden Satın Alınır?

Anon Inu tokeni, PancakeSwap üzerinden satın alınabilir. Bununla birlikte, bu platform yoluyla işlem gören tüm BSC’lerde olduğu gibi, her kullanıcının coin kayıt edebildiği için, kiminle işlem yaptığınız konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

Anon Inu Fiyatı Nedir?
Anon Inu Fiyatı Nedir?

Anon Inu Fiyatı Nedir?

Anon Inu fiyatı 24 Temmuz 2021 Pancake swap verilerine göre 0,000005 dolarıdır.

Anonymous Nedir?
Anonymous Nedir?

Anonymous Nedir?

Anonymous hacker grubu, aktivist ve hacktivist varlıkların uluslararası, merkezi olmayan bir organizasyondur. Grup, çevrimiçi özgürlük için savaşan dünya çapında bir insan topluluğudur. Bunu esas olarak devlet ve kurumsal web sitelerini hackleyerek yaparlar. Ayrıca dark web‘i sık sık kullanırlar. Grubun bazı üyeleri kendilerini”hacker”ilan ederken, diğerleri sadece eğlence için oradalar.

Anonim grup genellikle popüler kültürde stilize Guy Fawkes maskesini takan tek bir kişi olarak nitelendirildi, ancak bu görüntü ona eşlik eden şiddet içermeyen protesto hareketi için bir simge haline geldi.

Anonymous Saldırıları Nelerdir?

Daha önce PayPal Inc., MasterCard Inc., Visa Inc. ve Sony Pictures Entertainment dahil olmak üzere birçok kanun uygulayıcı kurumun yanı sıra ABD, İsrail, Tunus ve Uganda’nın resmi devlet kurumlarına da siber saldırılar gerçekleştirdi.

FBI, 2011 yılında bu gruba sızarak LulzSec isminde önemli bir şahsiyetin tutuklanmasını sağladı. O tarihten beri, Anonymous saldırılarının sıklığı düştü.

2020 yılının sonlarına doğru Anonymous, beklenmedik şekilde doğrulanmış bir YouTube kanalı açtı. Kanala 8 aylık sürede toplam beş yükleme yapıldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.