Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

Yeni Bir Boğa Döngüsü Mü Geliyor? Kripto Para Dünyasının Ünlü İsmi Arthur Hayes Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında heyecan dorukta! Dünyanın en büyük kripto para borsalarından BitMEX’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Arthur Hayes, yeni bir yükseliş senaryosuyla gündemde. Hayes’in açıklamasına göre, kripto para piyasasındaki bu yükseliş, boğa döngüsünü tetikleyebilecek bir potansiyele sahip.

Hayes’in bu açıklaması, kripto para piyasasının geleceği hakkında önemli bir ipucu niteliğinde. Peki, bu yükseliş senaryosu nedir? Kim bilir, belki de yeni bir boğa döngüsü mü geliyor?

“Çin, Kripto Yasaklarını Kaldırabilir”

Kripto para dünyasının önde gelen isimlerinden Arthur Hayes, son yayımladığı blog yazısında, ABD’nin kripto para birimleri için düşmanca bir ortam yarattığı bir dönemde Çin’in kripto para yasağının kaldırılarak vatandaşlarının kripto paralara yatırım yapmalarına izin verme ihtimalinin bulunduğunu belirtti. Bu durum, kripto para birimleri dünyasındaki çekişmelerin artmasına neden oldu ve yatırımcıların akıllarındaki soru işaretlerini artırdı. Ancak, Hayes’in öngörüsüne göre, bu durum kripto para birimlerine olan ilgiyi daha da artırarak, yatırımcılar için yeni fırsatlar yaratacak.

Kripto para piyasasında güçlü bir rallinin fitilini ateşlemek için, BitMEX‘in kurucu ortağına göre Çinli yatırımcıların piyasaya girişi hayatidir.

Hong Kong tarafından inşa edilen finansal borular aracılığıyla Çinli kripto para yatırımcılarının piyasaya geri dönüşü, piyasayı yeniden ateşleyecek ve beş parasız Amerikan kitlesi etkin bir şekilde dışarıda bırakılacak. Bu gelişme piyasada beklenmedik bir dalgalanmaya neden olabilir.

Kripto Paralar Icin Boga Ongorusu
Kripto Paralar Icin Boga Ongorusu

Kripto Paralar İçin Boğa Öngörüsü

Hayes, dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olan Çin’in ekonomisinin zayıflamasının, para politikasının gevşemesine neden olacağını ve kaynakların bir kısmının kripto para piyasasına akacağını iddia etti. Ona göre, “Çin ekonomisi ne kadar az büyürse, o kadar fazla kredi verilir. Ardından Çin yuanı zayıflar, sermayenin uygun araçlara ‘kaçmasına’ izin verilir ve bunun sonucunda kripto para piyasalarına umarım sonbahar rallisini başlatacak kıvılcım sağlanmış olacak.” Bu durumun, kripto para piyasasında ciddi bir hareketlilik yaratabileceği düşünülüyor.

Hayes, Çin’in Batı’daki varlıklarını azaltarak Bitcoin yatırımcılarına olumlu etki edeceğini iddia ediyor. Çin’in para birimini zayıflatması ve sadık yoldaşlarının Bitcoin türevlerini satın almasına izin vermesi, Batılı varlıkların miktarını azaltıyor. Ayrıca, Çin’in ihracat gelirleriyle ABD Hazine tahvili satın alma veya ABD doları varlıklarını tutma konusunda isteksiz olması, ABD’nin vatandaşlarının sermayesinin ülkeyi terk edememesini sağlamak için daha fazla çalışmasına neden oluyor. Çünkü Çin, uzun vadeli borcun olağan alıcısıdır ve grevde kalması durumunda Lord Satoshi Nakamoto’nun projesine yatırım yapanlara muhteşem getiriler sağlayacak olumlu bir refleksif ilişki ortaya çıkacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.