Altcoin Haberleri

The Sandbox Türk Dizi ve Oyuncularını Metaverse Evrenine Taşıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği metaverse projelerinden The Sandbox yeni hamleleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Yerli kripto yatırımcısını yakından ilgilendiren bir duyuru yapan The Sandbox şirketi Türk dizi ve oyuncularına metaverse evreninde hayat vereceğini açıkladı. Sektörün en önde gelen metaverse platformu The Sandbox, yeni ortaklık anlaşmasını “Turkisverse” adıyla duyurdu. Şirket bu yılın başlarında duyurduğu Hong Kong Mega City projesini takip edecek bir projenin altına imza atmak için harekete geçti.

Turkishverse Geliyor

Turkishverse

Kripto para dünyasının tanınmış isimlerinden The Sandbox Paris’in kurucu ortağı ve COO’su Sebastien Borget, tanıtımı yapılan Turkishverse hakkında konuştu. Şirketin yeni metaverse çalışmaları arasında Singapur, Kore ile birlikte Türkiye’nin de bulunduğunu hatırlatan Borget, Turkishverse detaylarını açıkladı. Buna göre projede Muhteşem Yüzyıl, Kral Şakir gibi yayınların yanı sıra Engin Altan Düzyatan gibi ünlü oyuncular da yer alacak. Türkçe metaverse evreninde popüler diziler ve dizi oyuncuları ön plana çıkacak.

Türk kültürünün dünya çapında ilgi görmesini sağlayan popüler dizi, film ve oyuncular Turkishverse projesinde bir araya gelecek. Edinilen bilgilere göre Sandbox ile ortak olan program yapımcıları ve sanatçılar “LAND” ile Turkishverse metaverse’in bir parçası olacak. Şirket bu hamleyle Türkiye’deki yeni içerik formatları üretip genç hedef kitleye ulaşmayı amaçlıyor. Küresel çaptaki dizi izleyicileri de blockchain tabanlı yeni gelir modellerinden yararlanma imkanı elde edebilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.