Metaverse Haberleri

The Sandbox Kurucusu Yeni Planlarını Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük metaverse odaklı projelerden The Sandbox’ın kurucu ortağı Sebastien Borget, güncel gelişmelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Şirketin gündeminde olan Open Metaverse Alliance (OMA3) tanıtımı yapıldığından bu yana kuruluşa 50 üye kayıt yaptırdı. Metaverse sektörünün birlikte çalışmasını koruma altına alan kar amacı gütmeyen kuruluş OMA3 hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

The Sandbox’tan İçerik Üreticilerine Destek

Wazirx Borsasi The

The Sandbox’ın kurucu ortağı Sebastien Borget, Alpha Season 3 etkinliğinin kapanışı hakkında konuştu. Ünlü geliştirici, Warner Music Group, The Walking Dead ve Bored Ape Yacht Club gibi markaların eğlence etkinliklerine büyük ilgi olduğunu söyledi. Bu etkinliğin bitmesiyle birlikte yeni planlarını açıklayan Borget şunları söyledi: “Gelecek yılın ilk çeyreğinde kullanıcıların doğrudan kendi topraklarında yayın yapabilmelerini istiyoruz, yani Sandbox kullanıcı tarafından üretilen içerikle her zaman açık olacak. İçerik üreticileri liderlik tabloları, ödüller, görevler ve benzeri gibi sezonla birlikte uygulamaya koydukları aynı sisteme erişebilecek.”

Metaverse Sektörü Eleştiriliyor

The Sandbox ve Decentraland gibi sektörün önde gelen Metaverse dünyaları, son dönemde kullanıcı ilgisizliği yüzünden sert eleştirilere maruz kalmıştı. DappRadar’dan alınan istatistiksel verilere göre The Sandboz tek bir günde 552, Decentraland ise tek günde 38 aktif kullanıcı toplayabildi. Ekim ayından bu yana kullanıcı ilgisizliği yüzünden eleştirilen Metaverse platformları, 2023 yılına dikkat çekici bir giriş yapmak istiyor. The Sandbox ve Decentraland mevcut günlük tekil aktif cüzdan sayısı sırasıyla 1.393 ve 1.408 seviyesinde kaldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.