HaberlerAltcoin Haberleri

Floki Inu Geliştiricilerinden Merakla Beklenen Duyuru Geldi, FLOKI Tepki Vermedi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coindesk’in raporuna göre, Floki’nin yaratıcıları, FLOKI ile desteklenebilecek ve USD, EUR ve GBP gibi farklı para birimleriyle işlem yapma olanağı sunacak, düzenlenmiş dijital bankacılık hesaplarını hedefliyorlar.

Floki’nin önde gelen geliştiricisi B, Telegram mesajında, kullanıcıların FLOKI tokenlarını kullanarak fon sağlayabilecekleri ve dolar, euro ve sterlin gibi farklı para birimleriyle işlem gören, düzenlenmiş bir dijital bankacılık hesabı sunmayı hedeflediklerini açıkladı.

Image 24

B telegram mesajındaki ifadesinde, kullanıcıların dijital banka hesaplarını oluşturabileceklerini ve bu hesaplara bağlı banka kartları yaratabileceklerini belirterek şunları dile getirdi:

“FLOKI destekli Banka Hesaplarını bir fintech şirketiyle ortaklaşa tanıtacağız.

“Bu hesaplar dört temel yargı bölgesinde lisanslı bir kilit ortak aracılığıyla kolaylaştırılacak: Kanada, İspanya, Dominika, Avustralya ve BAE.

Bu banka hesaplarıyla SWIFT uluslararası bankacılık ağı ve SEPA IBAN’ları üzerinden yapılan ödemeler desteklenecek ve kullanıcıların dünya çapında işlem yapmasına ve para transferi yapmasına olanak sağlanacak.

Banka kartı hem VISA hem de Mastercard ödeme ağlarında sunulacak.

Kartlar, ülkenin en üst gözlemcisi olan İsviçre Finansal Piyasa Denetleme Otoritesi (FINMA) kapsamında düzenlenen İsviçre merkezli bir şirketle ortaklaşa düzenlenecek.”

FLOKI’deki düşüş, bu duyuruya rağmen devam etti. Son 24 saat içinde %6,3 oranında değer kaybeden FLOKI, şu anda 0,0002164 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu durum, yatırımcılar arasında endişe yaratmaya devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.