Haberler

Ünlü Analist 10X Beklediği Altcoin’leri Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin ve popüler altcoin Shıba Inu yükselişi diğer altcoin’lere yaramamış gibi görünüyor. Birçok analist yakın zamanda Altcoin’lerin yeniden yükseliş trendine gireceğini düşünüyor. Ünlü Analist Tom Busby, 2021’in son çeyreğinde 10 kat yükselme potansiyeli olan altcoin‘leri takipçileri ile paylaştı. İşte analistin 10x artış beklediği altcoinler;

Ripple (XRP)

Analiste göre XRP, 20 günlük ve 50 günlük hareketli ortalama içinde bir yükseliş geçişi çizdikten sonra 2021’in dördüncü çeyreğinde 1,50 dolara erişme potansiyeline haiz.

“Sözde altın haç, tarihte XRP listelerinde birçok kez göründü. En son 10 Ağustos’ta meydana geldi ve sonrasında %80’lik bir fiyat rallisi izledi ve XRP düşüşe geri dönmeden ilkin mevsimsel olarak 1,43 dolardan zirve yapmış oldu.”

SEC ile meydana getirilen dava itibarıyla analist, XRP‘nin konumunu tekrardan kazanmak için güçlü bir halde zirveye doğru ilerlediğini söylüyor. Ripple davayı kazanırsa, kripto para işlemlerini düzenlemeyi planlayan devlet kurumları için büyük bir darbe olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potansiyeli Yüksek Altcoinler

Swissborg (CHSB)

Son olarak SwissBorg ile ilgili tahminlerini paylaşan analist, varlık yönetimini keyifli, adil ve topluluk merkezli hale getirerek demokratikleştirmeyi amaçlayan CHSB‘de de büyük bir fiyat artışı öngörüyor.

Şirketin vitrin ürünü SwissBorg uygulaması, akıllı yatırım kararları vermelerine destek olmak için AI destekli varlık analizi ve Portföy Analizi benzer halde özelliklerle 450.000’den fazla kullanıcıya dijital varlık satın alma, satma ve takas etme yetkisi veriyor.

“Sınıfının en iyisi Smart Yield cüzdanları, Premium hesap sahiplerine 2 kata kadar getiri sunarak, kullanıcılara USDC’nin %20’sine kadar getiri elde etme fırsatı sunarken, kendi tokenlerinin stake etme destek programının faydalarını da artırıyor.”

İçeriğin kaleme alındığı sırada CHSB, 654 milyon dolarlık bir piyasa kıymeti ile 0,64 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Zilika (ZIL)

Ünlü analistin sıralamasında ilk sırada, blok zincirlerini daha süratli ve daha ölçeklenebilir hale getirmeyi amaçlayan bir kripto para birimi projesi olan Zilliqa var.

Ethereum ve öteki blok zincirlerinin dağıtılmış uygulamaları barındırabilmesi yada süratli işlem işlemeyi başarı göstermiş bir halde sağlayabilmesi için düşünce birliği sürecini kolaylaştırmak için parçalama teknolojisini kullanıyor.”

İçeriğin kaleme alındığı sırada ZIL, 1 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 0,09 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Analistin söylediği benzer halde, ZIL platformunda meydana gelen daha oldukça gelişme ve yükseltme ile ZIL‘in gelecek günlerde mükemmel bir geleceği var. Busby, ZIL’in yakında 0.155 dolarlık direnci geçmesini ve hatta daha yüksek seviyelere şu demek oluyor ki 1 dolara ulaşmasını bekliyor.

Utrust (UTK)

Analistin 10x beklediği bir diğer kripto para birimi ise Utrust (UTK). Utrust, bilhassa ödeme platformlarının azca gelişmiş işlem güvenliği ve nispeten yüksek ücretler olmak suretiyle, ödeme aracı olarak kripto para biriminin düşük kullanılabilirliği ile sonuçlanan sorunlara çözüm sağlamak için tasarlanmıştır.

Busby’a gore, FinXP ve Utrust, trader’lar için anında kriptodan fiat ödemelerine olanak sağlamak için yeni ortaklıklarını duyurdular.

“Her iki şirket arasındaki ortaklaşa iş, Utrust müşterileri için benzersiz, yeni faydalar sağlayacak ve bu süreçte kripto e-ticaret endüstrisinde devrim yaratmaya devam edecek.”

İçeriğin kaleme alındığı sırada UTK, 161 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 0,35 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.