Bitcoin HaberleriHaberler

Son Piyasa Çöküşünü Bilen Kripto Para Analistinden Bitcoin Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son piyasa çöküşünü bilen popüler kripto para  analisti Michael van de Poppe, lider kripto para biriminin ayı bölgesini geçip geçmediğini belirlemek için Bitcoin analizini paylaştı. Coin NewsTR olarak, derlediğimiz konuyu gelin birlikte inceleyelim…

Son Piyasa Çöküşünü Bilen Analist

Michael van de Poppe, son piyasa çöküşünün hemen öncesinde,  Bitcoin’in sert bir şekilde düzeltmesini ve boğa piyasasının bittiğine dair analizlerini takipçileriyle paylaştı. Başarılı analist, yaptığı paylaşımda sözleri belirtti:

“Senaryo çok basit. İnsanlar Aralık ayında bir boğa koşusu bekliyorlardı. Olmuyor. Piyasa buna göre düzelsin. İnsanlar en düşük seviyede (yaklaşık 47.000 dolar-50.000 dolar) bir ayı piyasası bekleyecekler. Piyasaları kontrol edin ve herkesi geride bırakın. Süper bisiklet.”

Analiste Göre Piyasa Düzeltmesi Sona Erdi!

Lider kripto para biriminin 50.000 doların altındaki fiyatı ile hala bir boğa piyasasında olduğunu söylüyor ve düzeltmenin artık sona erdiğine inandığını belirtiyor. Michael van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

“Genel olarak bu, piyasalarda standart %30-40’lık bir düzeltmenin en düşük seviyesi olmalıdır. Bununla birlikte, piyasalarda çok büyük miktarda kaldıraç olduğu için Bitcoin’de son birkaç yılda düzeltmeler çok kötü. Bu sayede aşmış oluyoruz. Ama her şey yolunda, şimdi yapılmalı.”

BTC’de günü Bu Grafikle Tamamlıyoruz!

Michael van de poppe, grafiklere bakıldığında,  Bitcoin’in V şeklinde bir geri dönüş veya BTC’nin gelecek yılın başlarında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 doları tekrar ziyaret edeceği keskin bir ralli başlatması için iyi bir şans olduğunu söylüyor. Bitcoin (BTC) fiyatını ve detaylı piyasa verilerini buradan görebilirsiniz. Van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

“Bitcoin’deki bu grafikle günü tamamlıyoruz. Bence V şeklinde bir iyileşme şansı var. Önümüzdeki hafta bunun nasıl gelişeceğini göreceğiz, ancak bu sıçramalar önemli ve iyi.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.