Altcoin HaberleriHaberler

Altcoin Daily’e Göre Solana Tabanlı Token 2022 Yılında Uçuşa Geçebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Solana (SOL) ekosistemi her geçen gün genişliyor ve yatırımcılar Solana tabanlı projelerle ilgilenmeye devam ediyor.

Solana ekosistemindeki ve Solana üzerine inşa edilen dApp projelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Pazarın en popüler YouTube kanallarından Altcoin Daily, Solana ekosisteminde kurulmuş ve yükselme potansiyeli olan bir projeyi hayranlarının beğenisine sundu.

Step Finance (STEP)

Step Finance, analistlerin ifadelerine göre, bir portföy yönetim sistemi olarak işlev görür ve Solana kullanıcılarının tüm Solana sözleşmelerinde analitik uygulamayı tek bir noktada görselleştirmeleri için bir platform sağlamayı amaçlar. Ayrıca yapılan açıklamalara göre site, kullanıcılarına sadece kazanç ve kayıplarını göstermekle kalmıyor, aynı zamanda yatırım performanslarını ve risk profillerini anlamalarına da yardımcı oluyor.

Analistin yorumlarına göre bunlara ek olarak proje destekçileri de dikkat çekiyor. Step Finance‘in 3Commas, Alameda Research ve Solidity Ventures gibi destekçileri var.

Altcoin Daily‘ye göre platformun nitelikleri, öne çıkmasına izin veriyor. Kullanıcıların portföylerini inceleyebilecekleri panolar, likidite havuzları, Solana‘da NFT’lerin kontrol edilip paylaşılabileceği bir NFT galerisi ve verim çiftçiliği özellikler arasında yer alıyor.

Step Finance Fiyatı

Step Finance şu anda 0,26 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde oldukça istikrarlı. Ancak yatırımcılar STEP’in ATH seviyesinin 10 dolar olduğunu ve hissenin şu anda bu seviyenin oldukça altında işlem gördüğünü unutmamalı.

Step Finance Fiyatı
Step Finance Fiyatı

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.